Vechtsportwinkel.com - De shop online voor kickbox spullen, bokshandschoenen, mma kleding, fitness artikelen en fitness kleding, karate pakken, judopakken, jiu jitsu spullen, taekwondo pakken, MMA artikelen zoals MMA handschoenen en andere vechtsport artikelen


BEL ONS VOOR VRAGEN OF TELEFONISCH ADVIES:  0318 - 250030

Uw mandje is momenteel leeg.

Karate Karate pakken Adidas Karatepak (K380J)
< Vorige | Volgende >
Adidas Karatepak (K380J)

Adidas Karatepak (K380J)

Adidas Karate |   (0) | Op voorraad, bestel nu zaterdag in huis

- Karatepak van 100% katoen
- 380 g/m²
- WKF goedgekeurd
- Nu 60% korting

100.95 €40.38

Betaal de Adidas Karatepak (K380J) ADIK380J eenvoudig met iDeal, overboeking, bancontact of mistercash

Adidas Karatepak (K380J)

De Adidas K380J, ook wel bekend als de Adidas Elite, is een Adidas kata karatepak met een Japanse snit en is geschikt voor zowel trainingen als wedstrijden. Dit karatepak heeft een langere jas maar kortere pijpen en mouwen in vergelijk met de Europese uitvoeringen. Wij bevelen dit karatepak van Adidas aan bij de gevorderde karateka. Het karatepak is goedgekeurd door de WKF en heeft een traditionele bluetone afwerking. Dit houdt in dat er over het karatepak dus niet hagelwit is maar een chique en onderscheidende licht blauwe tint heeft. Dit Adidas pak is gemaakt van 100% zwaar katoen (380 g/m²), het pak staat dan ook niet voor niks bekend om de hoge kwaliteit. Direct uit voorraad leverbaar, tegen speciale actie prijs met 60% korting.

Maatadvies Adidas Karatepak (K380J)
Voor de juiste maat hanteer je je eigen lengte in centimeters. Bij andere karatepakken van Adidas dien je 10 cm bij je lichaamslengte op te tellen, bij dit pak niet, hierbij geldt dus dat de lichaamslengte de juiste maat van het Adidas karatepak. Als je bijvoorbeeld 180 centimeter lang bent, kies je voor een maat 180 karatepak.


Koop jouw Adidas Karatepak (K380J) direct online op Vechtsportwinkel.com en profiteer van deze lage prijs vanaf slechts 100.95 €40.38 .

Meer producten van Adidas Karate


Adidas Karate Artikel nr.:ADIK380J Merk: Adidas Karate


Daarom koop je je Adidas Karatepak (K380J) bij Vechtsportwinkel.com