Vechtsportwinkel.com - De shop online voor kickbox spullen, bokshandschoenen, mma kleding, fitness artikelen en fitness kleding, karate pakken, judopakken, jiu jitsu spullen, taekwondo pakken, MMA artikelen zoals MMA handschoenen en andere vechtsport artikelen


BEL ONS VOOR VRAGEN OF TELEFONISCH ADVIES:  0318 - 250030

Uw mandje is momenteel leeg.

Vechtsportwinkel.com > Kickboksen > Kickboks broekjes ontwerpen

Kickboks broekjes ontwerpen

    Pagina:
    Pagina:

Kickboks broekjes ontwerpen

Ontwerp je eigen kickboksbroekje op Vechtsportwinkel.com

Wil jij graag een van onze kickboksbroekjes uit onze collectie personaliseren? Dat kan. In samenwerking met een uitstekende borduurstudio is het mogelijk om op een speciaal geselecteerde collectie kickboksbroekjes je eigen tekst te laten zetten. Dit kan ik verschillende kleuren en zeer uiteenlopende lettertypes.

Zowel de voor- als achterkant zijn te voorzien met je eigen tekst. Leuk als cadeau maar ook zeer geschikt om jouw tegenstander tijdens een wedstrijd uit de tent te lokken! Bovendien maak je op deze manier een statement - jij bent een unieke vechter en je verdiend een uniek broekje.

De hoogte van de borduring, het is dus niet mogelijk om een broekje te laten bedrukken, is afhankelijk van de maat van het broekje, de gekozen positie en lettertype en de lengte van de tekst. Hoe kleiner de tekst, hoe groter dit op het broekje kan worden gezet.

De broekjes worden ingespannen op de borduurstudio door ze te plaatsen in een speciaalframe. Hierdoor ontstaat er wat snijverlies aan de bovenkant en zijkanten. We proberen jouw borduring altijd zo groot mogelijk op het broekje te zetten. Wil je een zo groot mogelijke borduring? Kies dan voor de positie in het midden van het broekje - daar is de meeste ruimte.

Bestel snel jouw custom kickboksbroekje via onze webshop. De levertijd bedraagt ongeveer 14 dagen.

Daarom koop je je Kickboks broekjes ontwerpen bij Vechtsportwinkel.com