Vechtsportwinkel.com - De shop online voor kickbox spullen, bokshandschoenen, mma kleding, fitness artikelen en fitness kleding, karate pakken, judopakken, jiu jitsu spullen, taekwondo pakken, MMA artikelen zoals MMA handschoenen en andere vechtsport artikelen


BEL ONS VOOR VRAGEN OF TELEFONISCH ADVIES:  0318 - 250030

Uw mandje is momenteel leeg.

Kickboksen Boxeur des Rues BXT-591 Bokshandschoenen Premium (Blauw / Wit)
< Vorige | Volgende >
Boxeur des Rues BXT-591 Bokshandschoenen Premium (Blauw / Wit)

Boxeur des Rues BXT-591 Bokshandschoenen Premium (Blauw / Wit)

van Spokey |   (0) |
- Goede pasvorm
- Kleur: blauw / wit
- 10 t/m 14 oz


Levertijd 11 dagen
€84.95 INCL. BTW


Betaal de Boxeur des Rues BXT-591 Bokshandschoenen Premium (Blauw / Wit) BXT-591-BLUE eenvoudig met iDeal, overboeking, bancontact of mistercash

Boxeur des Rues BXT-591 Bokshandschoenen Premium (Blauw / Wit)

Deze kalfsleren bokshandschoen van Boxeur Des Rues is voorzien van een goede vulling, waardoor de demping en bescherming voor de knokkels optimaal is. Een stevige strap om de polsen extra te ondersteunen. De afwerking zorgt voor een comfortabele pastvorm waardoor de handschoen niet alleen stevig, maar ook lekker zit. Over het merk Boxeur Des Rues Boxeur des Rues (BdR) is frans voor "Bokser van de straat". BdR is een merk dat zijn inspiratie uit de "savate" haalt. Dit is het Franse boksen dat elementen van het westelijke boksen met de aziatische krijgskunsten combineert. Deze technieken werden ontwikkeld in een vechtstijl die voornamelijk in straatgevechten werden toegepast, later ook wel de"Savate" genoemd. Deze savates gingen ondergronds waar tegen elkaar gingen strijden. Dit was vooral rond de moeilijste haven van Frankrijk, namelijk Marseille. De weddenschappen op deze wedstrijden namen drastisch toe, waardoor er regels werden opgesteld (zowel geschreven als ongeschreven regels). Boxeur des Rues is een merknaam geboren uit de vechters die op straat hebben geleefd. De essentie van dit merk is dan ook de "streetwear" en "sportswear".

Klantrecensies voor Boxeur des Rues BXT-591 Bokshandschoenen Premium (Blauw / Wit)

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Boxeur des Rues BXT-591 Bokshandschoenen Premium (Blauw / Wit). U dient zich eerst aan te melden om een recensie te schrijven over Boxeur des Rues BXT-591 Bokshandschoenen Premium (Blauw / Wit). Dit kan door in te loggen op uw account via de klantenservice pagina.

Zijn de specificaties van Boxeur des Rues BXT-591 Bokshandschoenen Premium (Blauw / Wit) niet duidelijk genoeg of wil je meer weten over Boxeur des Rues BXT-591 Bokshandschoenen Premium (Blauw / Wit) van Spokey voor dat je het wil kopen? Stel ons dan een vraag over dit product. Wij nemen dan snel contact met je op om je vraag te beantwoorden.

Klik op de onderstaande button om contact met ons op te nemen of bel ons op : 0318 - 847060.

Stel een vraag over dit product


Meer producten van Spokey


Spokey Artikel nr.:BXT-591-BLUE Merk: Spokey


Daarom koop je je Boxeur des Rues BXT-591 Bokshandschoenen Premium (Blauw / Wit) bij Vechtsportwinkel.com