Vechtsportwinkel.com - De shop online voor kickbox spullen, bokshandschoenen, mma kleding, fitness artikelen en fitness kleding, karate pakken, judopakken, jiu jitsu spullen, taekwondo pakken, MMA artikelen zoals MMA handschoenen en andere vechtsport artikelen


BEL ONS VOOR VRAGEN OF TELEFONISCH ADVIES:  0318 - 250030

Uw mandje is momenteel leeg.

Kickboksen Reinigingsspray voor bokshandschoenen (150 ml)
< Vorige | Volgende >
Reinigingsspray voor bokshandschoenen (150 ml)

Reinigingsspray voor bokshandschoenen (150 ml)

van Adidas |   (0) |
- Probiotisch schoonmaakmiddel
- 150 ml spray
- Voor handschoenen, beschermers en schoenen


Op voorraad, bestel nu woensdag in huis
€9.95 INCL. BTW


Betaal de Reinigingsspray voor bokshandschoenen (150 ml) SP2014809 eenvoudig met iDeal, overboeking, bancontact of mistercash

Reinigingsspray voor bokshandschoenen (150 ml)

Nuvo Sport Fresh (150 ml) is het product dat stinkende sportartikelen bestrijdt op een 100 % biologische manier. Wanneer producten niet in een wasmachine kunnen maar wel bevattelijk zijn voor zweet kan met de Nuvo Sport Fresh het product eenvoudig gereinigd worden. De spray geeft een heerlijke mint geur. Nuvo Fresh is een probiotische schoonmaakmiddelen en is volledig biologisch afbreekbaar, er is geen alcohol of andere stoffen aan toegevoegd om te vernevelen en is daarom super veilig in gebruik voor alle leeftijden. Doordat de stinkende en vaak schimmelende bacteriën worden verwijderd zal dit ook de duurzaamheid van uw sportproduct verlengen. Nuvo Sport Fresh is uiterst geconcentreerd en zal maar liefst 6 maanden meegaan bij een gemiddeld gebruik van 3 keer per week.

Hoe werkt Nuvo Sport Fresh Equipment
Dit 100 % biologische product werkt met bacteriën en micro-organismen. De spray wordt op of in het product gespoten, de ingespoten goede bacteriën (probiotica) eten de stinkende bacteriën op, zolang er stinkende bacteriën aanwezig zijn blijft het product werken. Dit in tegenstelling tot producten die alleen de geur maskeren. Nuvo SPort Fresh blijft werken en pakt het probleem bij de bodem aan. Daarnaast zorgt de mint voor een extra frisse geur.

Hoe gebruik ik Nuvo Sport Fresh?
1 of 2 keer sprayen na het gebruik van de sportproducten.

Voor welke producten is Nuvo Sport Fresh geschikt?
Nuvo SPort Fresh is ideaal voor:
- schoenen
- scheenbeschermers (voetbal, hockey, ijshockey, vechtsport enz)
- bokshandschoenen
- judo/karate/taekwondo pakken
- ijshockeykleding
- schaatsen
- snowboard en ski schoenen
- helmen

Hoe lang doe ik met een fles Nuvo Sport Fresh?
Bij gemiddeld 3 keer per week sporten zal het product 6 maanden meegaan.

Bokshandschoenen een tweede leven geven
Niets is zo vervelend als stinkende bokshandschoenen. Deze onaangename geur wordt veroorzaakt door de afbraakproducten van ongewenste micro-organismen. Deze organismen halen stoffen uit het zweet als voedsel. Omdat zweet diep in het materiaal dringt zijn de stank-veroorzakende organismen omgeven door een beschermende laag. De poging tot verwijdering met gebruikelijke reinigingsmiddelen zal daarom falen omdat deze producten alleen aan de oppervlakte werken.

De probiotica van NuvoClean dringt door tot de bron van het kwaad; de Probiotica van NucoClean zorgen voor een grondige reiniging en de sporen dringen diep in de materiaal en verdringen er de stank veroorzakende organismen, doordat er een heerlijke mint geur aan het product is toegevoegd zult u al snel resultaat boeken. Binnen een paar dagen wordt de doordringende stank van zweet daadwerkelijk verdreven. Wordt de behandeling regelmatig herhaald, dan zullen de stank-organismen voor altijd verdwijnen.

Klantrecensies voor Reinigingsspray voor bokshandschoenen (150 ml)

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Reinigingsspray voor bokshandschoenen (150 ml). U dient zich eerst aan te melden om een recensie te schrijven over Reinigingsspray voor bokshandschoenen (150 ml). Dit kan door in te loggen op uw account via de klantenservice pagina.

Zijn de specificaties van Reinigingsspray voor bokshandschoenen (150 ml) niet duidelijk genoeg of wil je meer weten over Reinigingsspray voor bokshandschoenen (150 ml) van Adidas voor dat je het wil kopen? Stel ons dan een vraag over dit product. Wij nemen dan snel contact met je op om je vraag te beantwoorden.

Klik op de onderstaande button om contact met ons op te nemen of bel ons op : 0318 - 847060.

Stel een vraag over dit product


Meer producten van Adidas


Adidas Artikel nr.:SP2014809 Merk: Adidas


Daarom koop je je Reinigingsspray voor bokshandschoenen (150 ml) bij Vechtsportwinkel.com