Vechtsportwinkel.com - De shop online voor kickbox spullen, bokshandschoenen, mma kleding, fitness artikelen en fitness kleding, karate pakken, judopakken, jiu jitsu spullen, taekwondo pakken, MMA artikelen zoals MMA handschoenen en andere vechtsport artikelen


BEL ONS VOOR VRAGEN OF TELEFONISCH ADVIES:  0318 - 250030

Uw mandje is momenteel leeg.

Kickboksen Kickbokshandschoenen BORDEAUX BOKSHANDSCHOENEN LEGEND
< Vorige | Volgende >
BORDEAUX BOKSHANDSCHOENEN LEGEND

BORDEAUX BOKSHANDSCHOENEN LEGEND

van Legend sports |   (0) |
- Merk: Legend Sports
- kleur : Bordeau
- kunst leder

Op de BORDEAUX BOKSHANDSCHOENEN LEGEND zit 1 jaar garantie.

Beschikbaar, bestel nu zaterdag in huis | Maattabel
€42.95 INCL. BTW


Betaal de BORDEAUX BOKSHANDSCHOENEN LEGEND TR-BG04 BORDEAUX eenvoudig met iDeal, overboeking, bancontact of mistercash

BORDEAUX BOKSHANDSCHOENEN LEGEND

Dit is een absolute topmodel ontwikkelt in samenwerking met verschillende atleten die op het hoogste niveau meedraaien, wereldkampioenen! Volledig handgemaakt met de beste materialen. De bokshandschoenen hebben een 2nd skin pasvorm en zitten super comfortabel. De padding in combinatie met de extra dikke voering aan de binnenzijde van de bokshandschoen absorberen stoten en trappen optimaal. Met onze bewezen LegendProtect technologie dragen wij bij aan blessure vrij trainen. Deze bokshandschoenen zijn geschikt voor de startende en gevorderde vechtsporter.

Maatadvies BORDEAUX BOKSHANDSCHOENEN LEGEND

Voor de juiste maat fitness, training en sparring kickbokshandschoenen kan de onderstaande tabel ter referentie worden gehanteerd.


Voor wedstrijdhandschoenen gelden andere maatspecificaties. Meer weten over de maatvoering van kickbokshandschoenen? Bekijk onze uitgebreide maatadviezen door te klikken op de onderstaande grijze balk:
Uitgebreid maatadvies kickbokshandschoenen

Klantrecensies voor BORDEAUX BOKSHANDSCHOENEN LEGEND

Er zijn nog geen recensies geschreven voor BORDEAUX BOKSHANDSCHOENEN LEGEND. U dient zich eerst aan te melden om een recensie te schrijven over BORDEAUX BOKSHANDSCHOENEN LEGEND. Dit kan door in te loggen op uw account via de klantenservice pagina.

Zijn de specificaties van BORDEAUX BOKSHANDSCHOENEN LEGEND niet duidelijk genoeg of wil je meer weten over BORDEAUX BOKSHANDSCHOENEN LEGEND van Legend sports voor dat je het wil kopen? Stel ons dan een vraag over dit product. Wij nemen dan snel contact met je op om je vraag te beantwoorden.

Klik op de onderstaande button om contact met ons op te nemen of bel ons op : 0318 - 847060.

Stel een vraag over dit product


Meer producten van Legend sports


Artikel nr.:TR-BG04 BORDEAUX Merk: Legend sports


Daarom koop je je BORDEAUX BOKSHANDSCHOENEN LEGEND bij Vechtsportwinkel.com