Vechtsportwinkel.com - De shop online voor kickbox spullen, bokshandschoenen, mma kleding, fitness artikelen en fitness kleding, karate pakken, judopakken, jiu jitsu spullen, taekwondo pakken, MMA artikelen zoals MMA handschoenen en andere vechtsport artikelen


BEL ONS VOOR VRAGEN OF TELEFONISCH ADVIES:  0318 - 250030

Uw mandje is momenteel leeg.

Kickboksen Kickbokshandschoenen KING Pro (Kick)Bokshandschoenen goud - BG 5
< Vorige | Volgende >
KING Pro (Kick)Bokshandschoenen goud - BG 5

KING Pro (Kick)Bokshandschoenen goud - BG 5

van King Pro Boxing |   (0) |
Duurzame King Pro handschoenen met een gouden kleur. Gemaakt van echt leer en beschikbaar in de lekker zware 16 oz.

Op de KING Pro (Kick)Bokshandschoenen goud - BG 5 zit 1 jaar garantie.

Beschikbaar, bestel nu volgende zaterdag in huis | Maattabel
€127.50 INCL. BTW


Betaal de KING Pro (Kick)Bokshandschoenen goud - BG 5 KPB/BG5 eenvoudig met iDeal, overboeking, bancontact of mistercash

KING Pro (Kick)Bokshandschoenen goud - BG 5

De traditionele KPB bokshandschoenen worden gemaakt in Thailand. Met de multi-layered superieure schok absorberende materialen blijven jij en je sparring partners blessurevrij. Dankzij de klittenband sluiting heeft de handschoen een goede fit. De handschoenen zijn gemaakt van hoge kwaliteitsleer door de beste ambachtslieden. Deze handschoenen zijn gemaakt met duurzaamheid in het achterhoofd.

Maatadvies KING Pro (Kick)Bokshandschoenen goud - BG 5

Voor de juiste maat fitness, training en sparring kickbokshandschoenen kan de onderstaande tabel ter referentie worden gehanteerd.


Voor wedstrijdhandschoenen gelden andere maatspecificaties. Meer weten over de maatvoering van kickbokshandschoenen? Bekijk onze uitgebreide maatadviezen door te klikken op de onderstaande grijze balk:
Uitgebreid maatadvies kickbokshandschoenen

Klantrecensies voor KING Pro (Kick)Bokshandschoenen goud - BG 5

Er zijn nog geen recensies geschreven voor KING Pro (Kick)Bokshandschoenen goud - BG 5. U dient zich eerst aan te melden om een recensie te schrijven over KING Pro (Kick)Bokshandschoenen goud - BG 5. Dit kan door in te loggen op uw account via de klantenservice pagina.

Zijn de specificaties van KING Pro (Kick)Bokshandschoenen goud - BG 5 niet duidelijk genoeg of wil je meer weten over KING Pro (Kick)Bokshandschoenen goud - BG 5 van King Pro Boxing voor dat je het wil kopen? Stel ons dan een vraag over dit product. Wij nemen dan snel contact met je op om je vraag te beantwoorden.

Klik op de onderstaande button om contact met ons op te nemen of bel ons op : 0318 - 847060.

Stel een vraag over dit product

Meer afbeeldingen


Meer producten van King Pro Boxing


Artikel nr.:KPB/BG5 Merk: King Pro Boxing


Daarom koop je je KING Pro (Kick)Bokshandschoenen goud - BG 5 bij Vechtsportwinkel.com