Vechtsportwinkel.com - De shop online voor kickbox spullen, bokshandschoenen, mma kleding, fitness artikelen en fitness kleding, karate pakken, judopakken, jiu jitsu spullen, taekwondo pakken, MMA artikelen zoals MMA handschoenen en andere vechtsport artikelen


BEL ONS VOOR VRAGEN OF TELEFONISCH ADVIES:  0318 - 250030

Uw mandje is momenteel leeg.

Kickboksen Kickbokshandschoenen KravMaga Fightgear (Boks)Handschoenen - Wit
< Vorige | Volgende >
KravMaga Fightgear (Boks)Handschoenen - Wit

KravMaga Fightgear (Boks)Handschoenen - Wit

van Krav Maga Fightgear |   (0) |
Binnenzijde van de handschoen is gevoerd met polyester die prettig aanvoelt voor de handen. Deze top handschoen is aan de binnenzijde gemaakt van verschillende lagen foam, waardoor de pasvorm van deze mooie kickboks handschoenen geweldig is.

Op de KravMaga Fightgear (Boks)Handschoenen - Wit zit 1 jaar garantie.

Beschikbaar, bestel nu zaterdag in huis | Maattabel
€44.95 INCL. BTW


Betaal de KravMaga Fightgear (Boks)Handschoenen - Wit KMBGW eenvoudig met iDeal, overboeking, bancontact of mistercash

KravMaga Fightgear (Boks)Handschoenen - Wit

KravMaga Fightgear (Boks)Handschoenen Deze kunstleren (Kick)bokshandschoenen van KravMaga Fightgear hebben een geweldige pasvorm. Binnenzijde van de handschoen is gevoerd met “Dazzle” polyester die prettig aanvoelt voor de handen. Deze top handschoen is aan de binnenzijde gemaakt van verschillende lagen foam, waardoor de pasvorm van deze mooie kickboks handschoenen geweldig is. De handschoenen zijn leverbaar in Zwart en Wit.In welke maten zijn de handschoenen beschikbaar?10 t/m 16 ozBent u benieuwd welke maat u nodig heeft? Kijk dan hier.

Maatadvies KravMaga Fightgear (Boks)Handschoenen - Wit

Voor de juiste maat fitness, training en sparring kickbokshandschoenen kan de onderstaande tabel ter referentie worden gehanteerd.


Voor wedstrijdhandschoenen gelden andere maatspecificaties. Meer weten over de maatvoering van kickbokshandschoenen? Bekijk onze uitgebreide maatadviezen door te klikken op de onderstaande grijze balk:
Uitgebreid maatadvies kickbokshandschoenen

Klantrecensies voor KravMaga Fightgear (Boks)Handschoenen - Wit

Er zijn nog geen recensies geschreven voor KravMaga Fightgear (Boks)Handschoenen - Wit. U dient zich eerst aan te melden om een recensie te schrijven over KravMaga Fightgear (Boks)Handschoenen - Wit. Dit kan door in te loggen op uw account via de klantenservice pagina.

Zijn de specificaties van KravMaga Fightgear (Boks)Handschoenen - Wit niet duidelijk genoeg of wil je meer weten over KravMaga Fightgear (Boks)Handschoenen - Wit van Krav Maga Fightgear voor dat je het wil kopen? Stel ons dan een vraag over dit product. Wij nemen dan snel contact met je op om je vraag te beantwoorden.

Klik op de onderstaande button om contact met ons op te nemen of bel ons op : 0318 - 847060.

Stel een vraag over dit product

Meer afbeeldingen


Meer producten van Krav Maga Fightgear


Artikel nr.:KMBGW Merk: Krav Maga Fightgear


Daarom koop je je KravMaga Fightgear (Boks)Handschoenen - Wit bij Vechtsportwinkel.com