Vechtsportwinkel.com - De shop online voor kickbox spullen, bokshandschoenen, mma kleding, fitness artikelen en fitness kleding, karate pakken, judopakken, jiu jitsu spullen, taekwondo pakken, MMA artikelen zoals MMA handschoenen en andere vechtsport artikelen


BEL ONS VOOR VRAGEN OF TELEFONISCH ADVIES:  0318 - 250030

Uw mandje is momenteel leeg.

Fitnessartikelen Medicijnballen en gymballs Massage balletjes (65 mm)
< Vorige | Volgende >
Massage balletjes (65 mm)

Massage balletjes (65 mm)

van Spokey |   (0) |
Massage balletjes. Deze set van 4 massage balletjes met een diameter van 65 mm werken zeer goed tegen cellulitis, bevorderen bloedcirculatie en helpen heerlijk te ontspannen. Door de massage puntjes op het balletje stimuleert deze de bloedcirculatie en mo


Levertijd 8 dagen
€5.95 INCL. BTW


Betaal de Massage balletjes (65 mm) 832309 eenvoudig met iDeal, overboeking, bancontact of mistercash

Massage balletjes (65 mm)

Massage balletjes. Deze set van 4 massage balletjes met een diameter van 65 mm werken zeer goed tegen cellulitis, bevorderen bloedcirculatie en helpen heerlijk te ontspannen. Door de massage puntjes op het balletje stimuleert deze de bloedcirculatie en motiveert het de regeneratie van de huid.

Klantrecensies voor Massage balletjes (65 mm)

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Massage balletjes (65 mm). U dient zich eerst aan te melden om een recensie te schrijven over Massage balletjes (65 mm). Dit kan door in te loggen op uw account via de klantenservice pagina.

Zijn de specificaties van Massage balletjes (65 mm) niet duidelijk genoeg of wil je meer weten over Massage balletjes (65 mm) van Spokey voor dat je het wil kopen? Stel ons dan een vraag over dit product. Wij nemen dan snel contact met je op om je vraag te beantwoorden.

Klik op de onderstaande button om contact met ons op te nemen of bel ons op : 0318 - 847060.

Stel een vraag over dit product


Meer producten van Spokey


Spokey Artikel nr.:832309 Merk: Spokey


Daarom koop je je Massage balletjes (65 mm) bij Vechtsportwinkel.com