Vechtsportwinkel.com - De shop online voor kickbox spullen, bokshandschoenen, mma kleding, fitness artikelen en fitness kleding, karate pakken, judopakken, jiu jitsu spullen, taekwondo pakken, MMA artikelen zoals MMA handschoenen en andere vechtsport artikelen


BEL ONS VOOR VRAGEN OF TELEFONISCH ADVIES:  0318 - 250030

Uw mandje is momenteel leeg.

Fitnessartikelen Medicijnballen en gymballs Massage fitnessbal (75 cm)
< Vorige | Volgende >
Massage fitnessbal (75 cm)

Massage fitnessbal (75 cm)

van Spokey |   (0) |
Massage fitnessbal (75 cm). Deze massage fitnessbal met een diameter van 75 cm heeft een special ontwerp. Dankzij de massage punten biedt deze fitnessbal tijdens de oefeningen een masserende en bloed stimulerende werking. De massage fitnessbal is opblaasb


Levertijd 13 dagen
€23.95 INCL. BTW


Betaal de Massage fitnessbal (75 cm) 86174 eenvoudig met iDeal, overboeking, bancontact of mistercash

Massage fitnessbal (75 cm)

Massage fitnessbal (75 cm). Deze massage fitnessbal met een diameter van 75 cm heeft een special ontwerp. Dankzij de massage punten biedt deze fitnessbal tijdens de oefeningen een masserende en bloed stimulerende werking. De massage fitnessbal is daarmee zeer geschikt voor revalidatie. De massage fitnessbal is opblaasbaar en wordt geleverd inclusief handpomp. Deze massage fitnessbal is ook verkrijgbaar in 65 cm uitvoering (paars).

Maatadvies Fitnessballen en gymballen
De juiste maat van een fitnessbal of gymbal is belangrijk om het juiste resultaat te halen. Om te bepalen welke maat fitnessbal je nodig hebt steek je je arm recht naar voren en meet je de afstand vanaf de schouderkop tot het einde van de gestrekte middelvinger. Uit onderstaande gegevens kan je dan aflezen welke maat fitnessbal je nodig hebt voor de juiste zit:

Lengte schouderkop t/m middelvinger : maat gymbal
56-65 : 55 cm
66-80 : 65 cm
81-90 : 75 cm
> 90 : 85 cm


Klantrecensies voor Massage fitnessbal (75 cm)

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Massage fitnessbal (75 cm). U dient zich eerst aan te melden om een recensie te schrijven over Massage fitnessbal (75 cm). Dit kan door in te loggen op uw account via de klantenservice pagina.

Zijn de specificaties van Massage fitnessbal (75 cm) niet duidelijk genoeg of wil je meer weten over Massage fitnessbal (75 cm) van Spokey voor dat je het wil kopen? Stel ons dan een vraag over dit product. Wij nemen dan snel contact met je op om je vraag te beantwoorden.

Klik op de onderstaande button om contact met ons op te nemen of bel ons op : 0318 - 847060.

Stel een vraag over dit product


Meer producten van Spokey


Spokey Artikel nr.:86174 Merk: Spokey


Daarom koop je je Massage fitnessbal (75 cm) bij Vechtsportwinkel.com