Vechtsportwinkel.com - De shop online voor kickbox spullen, bokshandschoenen, mma kleding, fitness artikelen en fitness kleding, karate pakken, judopakken, jiu jitsu spullen, taekwondo pakken, MMA artikelen zoals MMA handschoenen en andere vechtsport artikelen


BEL ONS VOOR VRAGEN OF TELEFONISCH ADVIES:  0318 - 250030

Uw mandje is momenteel leeg.

Fitnessartikelen Opdruksteunen Push-up opdruksteunen
< Vorige | Volgende >
Push-up opdruksteunen

Push-up opdruksteunen

van Tunturi |   (1) |
Push-up opdruksteunen. Deze Tunturi Push-up opdruksteunen gemaakt van metaal zijn een uitstekend hulpmiddel om opdrukbewegingen te optimaliseren. Met de opdruksteunen hangt je lichaam wat verder van de grond. Hierdoor kan je dieper doorzakken tijdens het


Beschikbaar, bestel nu zaterdag in huis
€13.95 INCL. BTW


Betaal de Push-up opdruksteunen 14TUSFU140 eenvoudig met iDeal, overboeking, bancontact of mistercash

Push-up opdruksteunen

Push-up opdruksteunen. Deze Tunturi Push-up opdruksteunen gemaakt van metaal zijn een uitstekend hulpmiddel om opdrukbewegingen te optimaliseren. Met de opdruksteunen hangt je lichaam wat verder van de grond. Hierdoor kan je dieper doorzakken tijdens het opdrukken. De opdrukoefening wordt dus niet alleen intensiever maar ook nog eens een stuk effectiever.

De metalen opdruksteunen zijn voorzien van een anti-slip laag zodat je tijdens de opdruk oefeningen niet weg kunt glijden. De speciale handvatten op de opdruksteunen zorgen voor een uitstekende grip. Voor een optimale push-up workout met de speciale opdruksteunen zijn diverse youtube films te vinden. Wacht dus niet langer en maak je push-ups een stuk intesiever en effectiever met deze opdruksteunen van Tunturi.

De opdruksteunen zijn gemaakt van metaal en worden geleverd per paar.


Klantrecensies voor Push-up opdruksteunen

(Monday, 22 April 2013)
Waardering:
Niet duur, eenvoudig in gebruik en degelijk materiaal deze opdruksteunen

Zijn de specificaties van Push-up opdruksteunen niet duidelijk genoeg of wil je meer weten over Push-up opdruksteunen van Tunturi voor dat je het wil kopen? Stel ons dan een vraag over dit product. Wij nemen dan snel contact met je op om je vraag te beantwoorden.

Klik op de onderstaande button om contact met ons op te nemen of bel ons op : 0318 - 847060.

Stel een vraag over dit product


Meer producten van Tunturi


Tunturi Fitness Artikel nr.:14TUSFU140 Merk: Tunturi


Daarom koop je je Push-up opdruksteunen bij Vechtsportwinkel.com