Vechtsportwinkel.com - De shop online voor kickbox spullen, bokshandschoenen, mma kleding, fitness artikelen en fitness kleding, karate pakken, judopakken, jiu jitsu spullen, taekwondo pakken, MMA artikelen zoals MMA handschoenen en andere vechtsport artikelen


BEL ONS VOOR VRAGEN OF TELEFONISCH ADVIES:  0318 - 250030

Uw mandje is momenteel leeg.

Fitnessartikelen Opdruksteunen Stampbar Pro PushUp opdruksteunen
< Vorige | Volgende >
Stampbar Pro PushUp opdruksteunen

Stampbar Pro PushUp opdruksteunen

van Spokey |   (0) |
Stampbar Pro PushUp opdruksteunen. Met deze Stampbar Pro PushUp opdruksteunen beschikt u over zeer stabiele push up bars die een geheel nieuwe invulling aan de meest gebruikte oefening geven. Met opzienbaar resultaat in de borst, armen, schouders en rug.


Op voorraad, bestel nu woensdag in huis
24.95 €14.95 INCL. BTW


Betaal de Stampbar Pro PushUp opdruksteunen 81433 eenvoudig met iDeal, overboeking, bancontact of mistercash

Stampbar Pro PushUp opdruksteunen

Stampbar Pro PushUp opdruksteunen. Met deze Stampbar Pro PushUp opdruksteunen beschikt u over zeer stabiele push up bars die een geheel nieuwe invulling aan de meest gebruikte oefening geven. Met opzienbaar resultaat in de borst, armen, schouders en rug. De Stampbar Pro PushUp opdruksteunen zorgen voor een heerlijke intensere training en zorgen door de stabiele ondergrond met een diameter van 17,6 voor veel stabiliteit en een minimale belasting van het polsgewricht. Hierdoor worden veel blessures voorkomen. De Stampbar Pro PushUp opdruksteunen hebben een handgreep met grip en een slipbestendige onderkant. De Stampbar Pro PushUp opdruksteunen worden geleverd per paar en zijn gemaakt van plastic. Diameter 17,6 cm.

Klantrecensies voor Stampbar Pro PushUp opdruksteunen

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Stampbar Pro PushUp opdruksteunen. U dient zich eerst aan te melden om een recensie te schrijven over Stampbar Pro PushUp opdruksteunen. Dit kan door in te loggen op uw account via de klantenservice pagina.

Zijn de specificaties van Stampbar Pro PushUp opdruksteunen niet duidelijk genoeg of wil je meer weten over Stampbar Pro PushUp opdruksteunen van Spokey voor dat je het wil kopen? Stel ons dan een vraag over dit product. Wij nemen dan snel contact met je op om je vraag te beantwoorden.

Klik op de onderstaande button om contact met ons op te nemen of bel ons op : 0318 - 847060.

Stel een vraag over dit product


Meer producten van Spokey


Spokey Artikel nr.:81433 Merk: Spokey


Daarom koop je je Stampbar Pro PushUp opdruksteunen bij Vechtsportwinkel.com