Vechtsportwinkel.com - De shop online voor kickbox spullen, bokshandschoenen, mma kleding, fitness artikelen en fitness kleding, karate pakken, judopakken, jiu jitsu spullen, taekwondo pakken, MMA artikelen zoals MMA handschoenen en andere vechtsport artikelen


BEL ONS VOOR VRAGEN OF TELEFONISCH ADVIES:  0318 - 250030

Uw mandje is momenteel leeg.

< Vorige | Volgende >
Deurrekstok

Deurrekstok

van Bremshey |   (0) |
Deurrekstok. Deze deurrekstok, ook wel chinbar of optrekstang genoemd, is verstelbaar van 68 tot 103 cm. De verchroomde deurrekstok is bijna voor elk deurkozijn geschikt en kan eenvoudig worden bevestigd. Ideaal voor het chinnen thuis. Op Youtube zijn div


Beschikbaar, bestel nu zaterdag in huis
€17.95 INCL. BTW


Betaal de Deurrekstok 08BRSFU145 eenvoudig met iDeal, overboeking, bancontact of mistercash

Deurrekstok

Deurrekstok. Deze deurrekstok, ook wel chinbar of optrekstang genoemd, is verstelbaar van 68 tot 103 cm. De verchroomde deurrekstok is bijna voor elk deurkozijn geschikt en kan eenvoudig worden bevestigd. Ideaal voor het chinnen thuis. Op Youtube zijn diverse filmpjes te vinden met instructies hoe de optrekstang kan worden gebruikt. De deurrekstok is direct uit voorraad leverbaar.

Klantrecensies voor Deurrekstok

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Deurrekstok. U dient zich eerst aan te melden om een recensie te schrijven over Deurrekstok. Dit kan door in te loggen op uw account via de klantenservice pagina.

Zijn de specificaties van Deurrekstok niet duidelijk genoeg of wil je meer weten over Deurrekstok van Bremshey voor dat je het wil kopen? Stel ons dan een vraag over dit product. Wij nemen dan snel contact met je op om je vraag te beantwoorden.

Klik op de onderstaande button om contact met ons op te nemen of bel ons op : 0318 - 847060.

Stel een vraag over dit product


Meer producten van Bremshey


Bremshey Fitness Artikel nr.:08BRSFU145 Merk: Bremshey


Daarom koop je je Deurrekstok bij Vechtsportwinkel.com