Vechtsportwinkel.com - De shop online voor kickbox spullen, bokshandschoenen, mma kleding, fitness artikelen en fitness kleding, karate pakken, judopakken, jiu jitsu spullen, taekwondo pakken, MMA artikelen zoals MMA handschoenen en andere vechtsport artikelen


BEL ONS VOOR VRAGEN OF TELEFONISCH ADVIES:  0318 - 250030

Uw mandje is momenteel leeg.

Fitnessartikelen Optrekstangen Multifunctionele chinning bar
< Vorige | Volgende >
Multifunctionele chinning bar

Multifunctionele chinning bar

van Tunturi |   (0) |
Multifunctionele chinning bar. Deze multifunctionele chinning bar met armlussen kan eenvoudig tussen de deur en het kozijn vastgezet waarmee in een handomdraai een complete workout voor thuis bereikbaar wordt. De chinning bar is vervaardigd van hoogwaard


Beschikbaar, bestel nu zaterdag in huis
€41.95 INCL. BTW


Betaal de Multifunctionele chinning bar 14TUSFU245 eenvoudig met iDeal, overboeking, bancontact of mistercash

Multifunctionele chinning bar

Multifunctionele chinning bar. Deze multifunctionele chinning bar met armlussen kan eenvoudig tussen de deur en het kozijn vastgezet waarmee in een handomdraai een complete workout voor thuis bereikbaar wordt. De chinning bar is vervaardigd van hoogwaardige materialen. Met deze chinning bar van Bremshey ben je gegarandeerd van jarenlang training-plezier!

De multifunctionele chinning bar is geschikt voor deurkozijzen met een breedte van 70-78 cm en een diepte van 1-16 cm. Installeer de chinning bar of deurtrainer niet in deurkozijnen die niet aan deze specificaties voldoen. De horizontale stang dient op de bovenste rand van het deurkozijn te rusten wanneer de chinning bar in de hoogste positie wordt geplaatst. Het is niet nodig de chinning bar aan de deur vast te schroeven, deze klemt zich er heel gemakkelijk tussen. Dit betekent dat je dus geen schade aan je deurpost krijgt en dat je na de training de chinning bar makkelijk kan verwijderen. De chinning bar is geschikt voor gebruik tot 110 kg.

De chinning bar is multifunctioneel omdat er verschillende oefenposities voor pull-ups kunnen worden gebruikt. Ook kan je de chinng bar als trainer gebruiken voor hulp bij ligsteun, sit-up en dipping oefeningen. De meegeleverde armlussen maken een stabielere buikspier training mogelijk.

Technische details chinning bar:
- Frame: Ø 25,4 mm x 1.2 mm x 2 pcs (gebogen buis) Ø 25,4 mm x 1.4 mm x 3 pcs (rechte buis)
- Foam overtrokken handvatten
- Formaat: 53x27x7 cm
- Gewicht: 7 kg bruto gewicht.

Kortom, deze multifunctionele chinning bar is snel, gemakkelijk, effectief en voordelig!


Klantrecensies voor Multifunctionele chinning bar

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Multifunctionele chinning bar. U dient zich eerst aan te melden om een recensie te schrijven over Multifunctionele chinning bar. Dit kan door in te loggen op uw account via de klantenservice pagina.

Zijn de specificaties van Multifunctionele chinning bar niet duidelijk genoeg of wil je meer weten over Multifunctionele chinning bar van Tunturi voor dat je het wil kopen? Stel ons dan een vraag over dit product. Wij nemen dan snel contact met je op om je vraag te beantwoorden.

Klik op de onderstaande button om contact met ons op te nemen of bel ons op : 0318 - 847060.

Stel een vraag over dit product

Meer afbeeldingen


Meer producten van Tunturi


Tunturi Fitness Artikel nr.:14TUSFU245 Merk: Tunturi


Daarom koop je je Multifunctionele chinning bar bij Vechtsportwinkel.com