Vechtsportwinkel.com - De shop online voor kickbox spullen, bokshandschoenen, mma kleding, fitness artikelen en fitness kleding, karate pakken, judopakken, jiu jitsu spullen, taekwondo pakken, MMA artikelen zoals MMA handschoenen en andere vechtsport artikelen


BEL ONS VOOR VRAGEN OF TELEFONISCH ADVIES:  0318 - 250030

Uw mandje is momenteel leeg.

< Vorige | Volgende >
Optrekstang

Optrekstang

van Tunturi |   (0) |
Optrekstang
120 cm breed
Wand of platfond


Beschikbaar, bestel nu zaterdag in huis
44.95 €39.90 INCL. BTW


Betaal de Optrekstang 14TUSCL238 eenvoudig met iDeal, overboeking, bancontact of mistercash

Optrekstang

Optrekstang voor wand- of plafondbevestiging. Deze optrekstang kan eenvoudig worden bevestigd aan de wand of aan het plafond. Nadat de optrekstang stevig is bevestigd kan deze worden gebruikt voor diverse fitness oefeningen om de kracht en conditie verder te verbeteren. De optrekstang heeft een breedte van 120 cm en een diepte van 38 cm. De afstand is tussen de twee wandbevestigingen is variabel en kan zelf worden bepaald. De optrekstang kan een maximaal gewicht verdragen van 120 kg.

Klantrecensies voor Optrekstang

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Optrekstang. U dient zich eerst aan te melden om een recensie te schrijven over Optrekstang. Dit kan door in te loggen op uw account via de klantenservice pagina.

Zijn de specificaties van Optrekstang niet duidelijk genoeg of wil je meer weten over Optrekstang van Tunturi voor dat je het wil kopen? Stel ons dan een vraag over dit product. Wij nemen dan snel contact met je op om je vraag te beantwoorden.

Klik op de onderstaande button om contact met ons op te nemen of bel ons op : 0318 - 847060.

Stel een vraag over dit product

Meer afbeeldingen


Meer producten van Tunturi


Tunturi Fitness Artikel nr.:14TUSCL238 Merk: Tunturi


Daarom koop je je Optrekstang bij Vechtsportwinkel.com