Vechtsportwinkel.com - De shop online voor kickbox spullen, bokshandschoenen, mma kleding, fitness artikelen en fitness kleding, karate pakken, judopakken, jiu jitsu spullen, taekwondo pakken, MMA artikelen zoals MMA handschoenen en andere vechtsport artikelen


BEL ONS VOOR VRAGEN OF TELEFONISCH ADVIES:  0318 - 250030

Uw mandje is momenteel leeg.

Sporttassen Sporttas KANGOO II
< Vorige | Volgende >
Sporttas KANGOO II

Sporttas KANGOO II

van Spokey |   (0) |
Sporttas KANGOO. De Sporttas KANGOO is een eenvoudig sporttas uitgevoerd in het blauw met wit. De sporttas heeft verschillende opbergvakken en beschikt over 40 liter aan opbergruimte voor al je sportkleding, schoenen, handdoeken en beschermers. Afmetingen


Levertijd 13 dagen
€34.95 INCL. BTW


Betaal de Sporttas KANGOO II 86799 eenvoudig met iDeal, overboeking, bancontact of mistercash

Sporttas KANGOO II

Sporttas KANGOO. De Sporttas KANGOO is een eenvoudig sporttas uitgevoerd in het blauw met wit. De sporttas heeft verschillende opbergvakken en beschikt over 40 liter aan opbergruimte voor al je sportkleding, schoenen, handdoeken en beschermers. Afmetingen : 53 cm x 28 cm x 30 cm.

Klantrecensies voor Sporttas KANGOO II

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Sporttas KANGOO II. U dient zich eerst aan te melden om een recensie te schrijven over Sporttas KANGOO II. Dit kan door in te loggen op uw account via de klantenservice pagina.

Zijn de specificaties van Sporttas KANGOO II niet duidelijk genoeg of wil je meer weten over Sporttas KANGOO II van Spokey voor dat je het wil kopen? Stel ons dan een vraag over dit product. Wij nemen dan snel contact met je op om je vraag te beantwoorden.

Klik op de onderstaande button om contact met ons op te nemen of bel ons op : 0318 - 847060.

Stel een vraag over dit product


Meer producten van Spokey


Spokey Artikel nr.:86799 Merk: Spokey


Daarom koop je je Sporttas KANGOO II bij Vechtsportwinkel.com