Vechtsportwinkel.com - De shop online voor kickbox spullen, bokshandschoenen, mma kleding, fitness artikelen en fitness kleding, karate pakken, judopakken, jiu jitsu spullen, taekwondo pakken, MMA artikelen zoals MMA handschoenen en andere vechtsport artikelen


BEL ONS VOOR VRAGEN OF TELEFONISCH ADVIES:  0318 - 250030

Uw mandje is momenteel leeg.

Trainingsartikelen Springtouwen Springtouw (staal)
< Vorige | Volgende >
Springtouw (staal)

Springtouw (staal)

van Tunturi |   (0) |
Dit springtouw van Tunturi Fitness voorzien van kogellagers, waardoor het springtouw lekker soepel draait. De kabel van het springtouw is gemaakt van staal en is omhuld met PVC. Het springtouw ligt lekker in de hand door de speciale handvatten van foam. D


Beschikbaar, bestel nu zaterdag in huis
€6.95 INCL. BTW


Betaal de Springtouw (staal) 14TUSFU106 eenvoudig met iDeal, overboeking, bancontact of mistercash

Springtouw (staal)

Dit springtouw van Tunturi Fitness voorzien van kogellagers, waardoor het springtouw lekker soepel draait. De kabel van het springtouw is gemaakt van staal en is omhuld met PVC. Het springtouw ligt lekker in de hand door de speciale handvatten van foam. Dit is tevens handig op het moment dat je handen gaan zweten, zo heb je meer grip dan bij een springtouw met een plastic handvat. De lengte van het springtouw is 275 cm.

Klantrecensies voor Springtouw (staal)

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Springtouw (staal). U dient zich eerst aan te melden om een recensie te schrijven over Springtouw (staal). Dit kan door in te loggen op uw account via de klantenservice pagina.

Zijn de specificaties van Springtouw (staal) niet duidelijk genoeg of wil je meer weten over Springtouw (staal) van Tunturi voor dat je het wil kopen? Stel ons dan een vraag over dit product. Wij nemen dan snel contact met je op om je vraag te beantwoorden.

Klik op de onderstaande button om contact met ons op te nemen of bel ons op : 0318 - 847060.

Stel een vraag over dit product

Meer afbeeldingen


Meer producten van Tunturi


Tunturi Fitness Artikel nr.:14TUSFU106 Merk: Tunturi


Daarom koop je je Springtouw (staal) bij Vechtsportwinkel.com