Vechtsportwinkel.com - De shop online voor kickbox spullen, bokshandschoenen, mma kleding, fitness artikelen en fitness kleding, karate pakken, judopakken, jiu jitsu spullen, taekwondo pakken, MMA artikelen zoals MMA handschoenen en andere vechtsport artikelen


BEL ONS VOOR VRAGEN OF TELEFONISCH ADVIES:  0318 - 250030

Uw mandje is momenteel leeg.

Trainingsartikelen Stoelfiets Opvouwbare stoelfiets
< Vorige | Volgende >
Opvouwbare stoelfiets

Opvouwbare stoelfiets

van Bremshey |   (0) |
Deze opvouwbare stoelfiets is een praktisch hulpmiddel voor een gemakkelijke bewegingstraining. De stoelfiets is voorzien van een computer met overzichtelijke display. De verstelbare, maar zeer lichte weerstand maakt deze stoelfiets erg geschikt voor reva


Op voorraad, bestel nu woensdag in huis
€56.95 INCL. BTW


Betaal de Opvouwbare stoelfiets 08BRSFU261 eenvoudig met iDeal, overboeking, bancontact of mistercash

Opvouwbare stoelfiets

Deze opvouwbare stoelfiets is een praktisch hulpmiddel voor een gemakkelijke bewegingstraining. De stoelfiets is voorzien van een computer met overzichtelijke display. De verstelbare, maar zeer lichte weerstand maakt deze stoelfiets erg geschikt voor revalidatie doeleinden. De stoelfiets is makkelijk op te klappen en op te bergen (bijvoorbeeld onder de bank). Door de opvouwbare stoelfiets op een tafel te plaatsen kan deze ook worden gebruikt voor het trainen van de armspieren.

Klantrecensies voor Opvouwbare stoelfiets

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Opvouwbare stoelfiets. U dient zich eerst aan te melden om een recensie te schrijven over Opvouwbare stoelfiets. Dit kan door in te loggen op uw account via de klantenservice pagina.

Zijn de specificaties van Opvouwbare stoelfiets niet duidelijk genoeg of wil je meer weten over Opvouwbare stoelfiets van Bremshey voor dat je het wil kopen? Stel ons dan een vraag over dit product. Wij nemen dan snel contact met je op om je vraag te beantwoorden.

Klik op de onderstaande button om contact met ons op te nemen of bel ons op : 0318 - 847060.

Stel een vraag over dit product


Meer producten van Bremshey


Bremshey Fitness Artikel nr.:08BRSFU261 Merk: Bremshey


Daarom koop je je Opvouwbare stoelfiets bij Vechtsportwinkel.com