Vechtsportwinkel.com - De shop online voor kickbox spullen, bokshandschoenen, mma kleding, fitness artikelen en fitness kleding, karate pakken, judopakken, jiu jitsu spullen, taekwondo pakken, MMA artikelen zoals MMA handschoenen en andere vechtsport artikelen


BEL ONS VOOR VRAGEN OF TELEFONISCH ADVIES:  0318 - 250030

Uw mandje is momenteel leeg.

Trainingsartikelen Stoot- en trapkussens Booster stootkussens (PML-BC 2)
< Vorige | Volgende >
Booster stootkussens (PML-BC 2)

Booster stootkussens (PML-BC 2)

van Booster |   (0) |
Booster stootkussens (PML-BC 2). Deze lichtgewicht stootkussens, met afgeronde kant, zijn gemaakt van speciaal duurzaam kunstleer. Deze stootkussens met de prima kwaliteit die je van Booster kan verwachten, worden per paar geleverd en zijn door het zeer l


Beschikbaar, bestel nu volgende week zaterdag in huis
€38.95 INCL. BTW


Betaal de Booster stootkussens (PML-BC 2) PML-BC 2 eenvoudig met iDeal, overboeking, bancontact of mistercash

Booster stootkussens (PML-BC 2)

Booster stootkussens (PML-BC 2). Deze lichtgewicht stootkussens, met afgeronde kant, zijn gemaakt van speciaal duurzaam kunstleer. Deze stootkussens met de prima kwaliteit die je van Booster kan verwachten, worden per paar geleverd en zijn door het zeer lichte gewicht makkelijk te gebruiken. One size fits all.

Klantrecensies voor Booster stootkussens (PML-BC 2)

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Booster stootkussens (PML-BC 2). U dient zich eerst aan te melden om een recensie te schrijven over Booster stootkussens (PML-BC 2). Dit kan door in te loggen op uw account via de klantenservice pagina.

Zijn de specificaties van Booster stootkussens (PML-BC 2) niet duidelijk genoeg of wil je meer weten over Booster stootkussens (PML-BC 2) van Booster voor dat je het wil kopen? Stel ons dan een vraag over dit product. Wij nemen dan snel contact met je op om je vraag te beantwoorden.

Klik op de onderstaande button om contact met ons op te nemen of bel ons op : 0318 - 847060.

Stel een vraag over dit product

Meer afbeeldingen


Meer producten van Booster


Booster Artikel nr.:PML-BC 2 Merk: Booster


Daarom koop je je Booster stootkussens (PML-BC 2) bij Vechtsportwinkel.com