Vechtsportwinkel.com - De shop online voor kickbox spullen, bokshandschoenen, mma kleding, fitness artikelen en fitness kleding, karate pakken, judopakken, jiu jitsu spullen, taekwondo pakken, MMA artikelen zoals MMA handschoenen en andere vechtsport artikelen


BEL ONS VOOR VRAGEN OF TELEFONISCH ADVIES:  0318 - 250030

Uw mandje is momenteel leeg.

Taekwondo Taekwondo beschermers Adidas WTF scheen/wreefbeschermer
< Vorige | Volgende >
Adidas WTF scheen/wreefbeschermer

Adidas WTF scheen/wreefbeschermer

van Adidas |   (1) |
Adidas WTF scheen/wreefbeschermer. Deze Adidas scheen/wreefbeschermer, goedgekeurd door het WTF, vangt klappen en trappen op en verdeeld deze na het absorberen gelijkmatig. De scheen- en wreefbeschermer is gemaakt naar de constructie van de onderarm besch


Beschikbaar, bestel nu zaterdag in huis
€39.95 INCL. BTW


Betaal de Adidas WTF scheen/wreefbeschermer ADITSP02 eenvoudig met iDeal, overboeking, bancontact of mistercash

Adidas WTF scheen/wreefbeschermer

Adidas WTF scheen/wreefbeschermer. Deze Adidas scheen/wreefbeschermer, goedgekeurd door het WTF, vangt klappen en trappen op en verdeeld deze na het absorberen gelijkmatig. De scheen- en wreefbeschermer is gemaakt naar de constructie van de onderarm beschermer van Adidas en biedt ruim voldoende bescherming voor taekwondo oefeningen en trainingen. Ook de enkel is goed beschermd door een extra dikke protectielaag. De verstelbare klitteband sluitingen houden de scheen en wreefbeschermer op de juiste positie.

De scheen/wreefbeschermer is voorzien van extra bescherming op de voet / wreef. Deze wordt op de plaats gehouden door een elastische klittebandsluiting.

Het adidas logo is gedrukt op de voorkant van de scheenbeschermer en wordt uiteraard erkend door de WTF. De beschermlaag is ongeveer 15 mm dik. De scheen/wreefbeschermer van Adidas wordt geleverd per paar.

Maatadvies Adidas WTF Scheen/wreefbeschermer (ADITSP02):

  • Lichaamslengte : Maatadvies
  • < 114 cm : XXS
  • 114 - 134 cm : XS
  • 134 - 152 cm : S
  • 152 - 170 cm : M
  • 170 - 188 cm : L
  • > 188 : XL

Klantrecensies voor Adidas WTF scheen/wreefbeschermer

nongjang.evenementen (Friday, 16 September 2011)
Waardering:

Zijn de specificaties van Adidas WTF scheen/wreefbeschermer niet duidelijk genoeg of wil je meer weten over Adidas WTF scheen/wreefbeschermer van Adidas voor dat je het wil kopen? Stel ons dan een vraag over dit product. Wij nemen dan snel contact met je op om je vraag te beantwoorden.

Klik op de onderstaande button om contact met ons op te nemen of bel ons op : 0318 - 847060.

Stel een vraag over dit product

Meer afbeeldingen


Meer producten van Adidas


Adidas Artikel nr.:ADITSP02 Merk: Adidas


Daarom koop je je Adidas WTF scheen/wreefbeschermer bij Vechtsportwinkel.com