Vechtsportwinkel.com - De shop online voor kickbox spullen, bokshandschoenen, mma kleding, fitness artikelen en fitness kleding, karate pakken, judopakken, jiu jitsu spullen, taekwondo pakken, MMA artikelen zoals MMA handschoenen en andere vechtsport artikelen


BEL ONS VOOR VRAGEN OF TELEFONISCH ADVIES:  0318 - 250030

Uw mandje is momenteel leeg.

Taekwondo Taekwondo Uniform
< Vorige | Volgende >
Taekwondo Uniform

Taekwondo Uniform

Joya |   (0) | Beschikbaar, bestel nu volgende week zaterdag in huis

- 9.5 oz polykatoen
- Witte revers
- Exclusief band

€37.95

Betaal de Taekwondo Uniform 410000 eenvoudig met iDeal, overboeking, bancontact of mistercash

Taekwondo Uniform

Taekwondo Uniform. Dit Taekwondo uniform is gemaakt van polyester/katoen. Compleet Taekwondo pak van top kwaliteit. Dit Taekwondo uniform heeft een witte v-hals. Het Taekwondo uniform is ook leverbaar met zwarte v-hals en in kindermaten. Het taekwondo uniform wordt geleverd exclusief band. Het materiaal zorgt voor een optimaal draagcomfort en extra stevigheid. Deze vernieuwde polyester/katoen samenstelling zorgt ervoor dat het pak krimp- en slijtvast is, en behoudt het makkelijk zijn mooie witte kleur. De stof voelt als 100% katoen (zacht en soepel) maar heeft ook de positieve eigenschappen van de katoen/polyester samenstelling (stevig, kleurvast, krimpvast, minder kreukels). Het pak blijft goed in model, ook na het wassen, en is ontzettend duurzaam.

Voor de juiste  maat van  het Taekwondo Uniform  kunt u uw lengte in cm's aanhouden. Bij twijfel kunt u het beste de maat van het Taekwondo Uniform naar boven afronden.


Koop jouw Taekwondo Uniform direct online op Vechtsportwinkel.com en profiteer van deze lage prijs vanaf slechts €37.95 .

Meer producten van Joya


Joya Artikel nr.:410000 Merk: Joya


Daarom koop je je Taekwondo Uniform bij Vechtsportwinkel.com