Vechtsportwinkel.com - De shop online voor kickbox spullen, bokshandschoenen, mma kleding, fitness artikelen en fitness kleding, karate pakken, judopakken, jiu jitsu spullen, taekwondo pakken, MMA artikelen zoals MMA handschoenen en andere vechtsport artikelen


BEL ONS VOOR VRAGEN OF TELEFONISCH ADVIES:  0318 - 250030

Uw mandje is momenteel leeg.

Trainingsartikelen Tatami matten Puzzle mat (4 cm) blauw / rood
< Vorige | Volgende >
Puzzle mat (4 cm) blauw / rood

Puzzle mat (4 cm) blauw / rood

van Vechtsportwinkel |   (0) |
- Puzzle mat
- 100 x 100 x 4 cm
- Omkeerbaar
- Kleur : blauw / rood


Beschikbaar, bestel nu zaterdag in huis
€37.95 INCL. BTW

Puzzle mat (4 cm) blauw / rood €37.95


Betaal de Puzzle mat (4 cm) blauw / rood ES-100x100x4cm-bl/rd eenvoudig met iDeal, overboeking, bancontact of mistercash

Puzzle mat (4 cm) blauw / rood

Deze blauw / rode puzzle mat heeft een afmeting van 100 x 100 x 4 cm en is voorzien van een anti-slip laag. De puzzle mat is omkeerbaar, zowel de blauwe als rode kant kan worden gebruikt. Daarmee is deze trainingsmat ideaal voor in de sportschool of voor de home dojo of squaremeter gym. De mat heeft een geoptimaliseerde hardheid voor het gebruik van jiu jitsu, judo en andere werpsporten. Voor (semi)contact sporten zoals karate, mma, kickboksen en taekwondo adviseren wij de dunnere 2 cm variant. De puzzle mat is makkelijk schoon te houden en erg vriendelijk in prijs.

De mat is gemaakt van milieu veilig en onschadelijk schuim van Ethyleenvinylacetaat (EVA). Ethyleenvinylacetaat (EVA) is een licht materiaal met uitstekende schokdempende eigenschappen en voldoet hiermee aan de Europese standaardtests voor brandbaarheid en giftigheid.

Let op : De puzzle matten kunnen worden geleverd per 10 stuks en zijn voorzien van 4 afwerkranden per mat. De prijs van de puzzelmatten zijn per stuk.


Klantrecensies voor Puzzle mat (4 cm) blauw / rood

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Puzzle mat (4 cm) blauw / rood. U dient zich eerst aan te melden om een recensie te schrijven over Puzzle mat (4 cm) blauw / rood. Dit kan door in te loggen op uw account via de klantenservice pagina.

Zijn de specificaties van Puzzle mat (4 cm) blauw / rood niet duidelijk genoeg of wil je meer weten over Puzzle mat (4 cm) blauw / rood van Vechtsportwinkel voor dat je het wil kopen? Stel ons dan een vraag over dit product. Wij nemen dan snel contact met je op om je vraag te beantwoorden.

Klik op de onderstaande button om contact met ons op te nemen of bel ons op : 0318 - 847060.

Stel een vraag over dit product

Meer afbeeldingen


Meer producten van Vechtsportwinkel


Artikel nr.:ES-100x100x4cm-bl/rd Merk: Vechtsportwinkel


Daarom koop je je Puzzle mat (4 cm) blauw / rood bij Vechtsportwinkel.com