Vechtsportwinkel.com - De shop online voor kickbox spullen, bokshandschoenen, mma kleding, fitness artikelen en fitness kleding, karate pakken, judopakken, jiu jitsu spullen, taekwondo pakken, MMA artikelen zoals MMA handschoenen en andere vechtsport artikelen


BEL ONS VOOR VRAGEN OF TELEFONISCH ADVIES:  0318 - 250030

Uw mandje is momenteel leeg.

Trainingsartikelen Bremshey enkelgewicht (1,5 kg).
< Vorige | Volgende >
Bremshey enkelgewicht (1,5 kg).

Bremshey enkelgewicht (1,5 kg).

van Bremshey |   (0) |
Bremshey enkelgewicht (1,5 kg). De Bremshey gewichten zijn te gebruiken als polsgewicht en enkelgewicht voor extra intensieve training. De pols en enkel gewichten zijn gemaakt van hoogwaardig neopreen. De Bremshey polsgewichten en enkelgewichten kenmerken


Beschikbaar, bestel nu volgende week zaterdag in huis
21.95 €18.95 INCL. BTW


Betaal de Bremshey enkelgewicht (1,5 kg). 08BRSFU119 eenvoudig met iDeal, overboeking, bancontact of mistercash

Bremshey enkelgewicht (1,5 kg).

Bremshey enkelgewicht (1,5 kg). De Bremshey gewichten zijn te gebruiken als polsgewicht en enkelgewicht voor extra intensieve training. De pols en enkel gewichten zijn gemaakt van hoogwaardig neopreen. De Bremshey polsgewichten en enkelgewichten kenmerken zich door het feit dat ze  zeer comfortabel kunnen worden gedragen. De enkel en pols gewichten worden geleverd per set van 2 stuks. De aanduiding van het gewicht is per manchet. Het betreft hier dus 2 x 1,5 kg gewichten.


Klantrecensies voor Bremshey enkelgewicht (1,5 kg).

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Bremshey enkelgewicht (1,5 kg).. U dient zich eerst aan te melden om een recensie te schrijven over Bremshey enkelgewicht (1,5 kg).. Dit kan door in te loggen op uw account via de klantenservice pagina.

Zijn de specificaties van Bremshey enkelgewicht (1,5 kg). niet duidelijk genoeg of wil je meer weten over Bremshey enkelgewicht (1,5 kg). van Bremshey voor dat je het wil kopen? Stel ons dan een vraag over dit product. Wij nemen dan snel contact met je op om je vraag te beantwoorden.

Klik op de onderstaande button om contact met ons op te nemen of bel ons op : 0318 - 847060.

Stel een vraag over dit product


Meer producten van Bremshey


Bremshey Fitness Artikel nr.:08BRSFU119 Merk: Bremshey


Daarom koop je je Bremshey enkelgewicht (1,5 kg). bij Vechtsportwinkel.com