Vechtsportwinkel.com - De shop online voor kickbox spullen, bokshandschoenen, mma kleding, fitness artikelen en fitness kleding, karate pakken, judopakken, jiu jitsu spullen, taekwondo pakken, MMA artikelen zoals MMA handschoenen en andere vechtsport artikelen


BEL ONS VOOR VRAGEN OF TELEFONISCH ADVIES:  0318 - 250030

Uw mandje is momenteel leeg.

Trainingsartikelen Gewichtsvest (10 kg)
< Vorige | Volgende >
Gewichtsvest (10 kg)

Gewichtsvest (10 kg)

van Tunturi |   (0) |
Gewichtsvest 10 kg. Tunturi gewichtsvest met 8 losse gewichten. Het gewichtsvest is geschikt voor loop trainingen en (kick)bokstrainingen.


Beschikbaar, bestel nu zaterdag in huis
€49.95 INCL. BTW


Betaal de Gewichtsvest (10 kg) 14TUSCL246 eenvoudig met iDeal, overboeking, bancontact of mistercash

Gewichtsvest (10 kg)

Gewichtsvest (10 KG). Dit gewichtsvest van Tunturi is een gewichtsvest met 8 losse gewichten (zakjes) van 1,25 kg. Het gewichtsvest is een ventilerend vest met comfortabele gepolsterde schouders. Dit  voorkomt irritatie rond schouders en nek. Het gewichtsvest heeft reflecterende veiligheidsstrepen waardoor het ook zeer goed buiten in de schemer kan worden gebruikt tijdens het hardlopen. Ideaal voor een zwaardere training.

Het gewichtsvest is ook verkrijgbaar in 5 kg, welke geschikt is voor lichtere (hardloop)trainingen en dames : Gewichtsvest 5 kg.

Klantrecensies voor Gewichtsvest (10 kg)

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Gewichtsvest (10 kg). U dient zich eerst aan te melden om een recensie te schrijven over Gewichtsvest (10 kg). Dit kan door in te loggen op uw account via de klantenservice pagina.

Zijn de specificaties van Gewichtsvest (10 kg) niet duidelijk genoeg of wil je meer weten over Gewichtsvest (10 kg) van Tunturi voor dat je het wil kopen? Stel ons dan een vraag over dit product. Wij nemen dan snel contact met je op om je vraag te beantwoorden.

Klik op de onderstaande button om contact met ons op te nemen of bel ons op : 0318 - 847060.

Stel een vraag over dit product


Meer producten van Tunturi


Tunturi Fitness Artikel nr.:14TUSCL246 Merk: Tunturi


Daarom koop je je Gewichtsvest (10 kg) bij Vechtsportwinkel.com