Vechtsportwinkel.com - De shop online voor kickbox spullen, bokshandschoenen, mma kleding, fitness artikelen en fitness kleding, karate pakken, judopakken, jiu jitsu spullen, taekwondo pakken, MMA artikelen zoals MMA handschoenen en andere vechtsport artikelen


BEL ONS VOOR VRAGEN OF TELEFONISCH ADVIES:  0318 - 250030

Uw mandje is momenteel leeg.

Trainingsartikelen Puzzel mat (2.5 cm)
< Vorige | Volgende >
Puzzel mat (2.5 cm)

Puzzel mat (2.5 cm)

van Vechtsportwinkel |   (0) |
- Puzzel mat
- 100 x 100 x 2.5 cm
- Omkeerbaar
- Kleur : rood / zwart


Beschikbaar, bestel nu zaterdag in huis
€26.95 INCL. BTW

Puzzel mat (2.5 cm) €26.95


Betaal de Puzzel mat (2.5 cm) SP-PZZLM1X1X25 eenvoudig met iDeal, overboeking, bancontact of mistercash

Puzzel mat (2.5 cm)

Deze zwart / rode puzzel mat heeft een afmeting van 100 x 100 x 2.5 cm en is voorzien van een anti-slip laag. De omkeerbare puzzle maat kan zowel op de zwarte als rode kantworden gebruikt. Ideaal voor in de sportschool, dojo of m2 gym. De mat heeft een geoptimaliseerde hardheid voor het gebruik van kickboksen, karate, taekwondo, mma en fitness. Voor werpsporten zoals judo en jiu jitsu adviseren we de 4 cm dikke variant. De puzzel mat is makkelijk schoon te houden en erg vriendelijk in prijs.

De mat is gemaakt van milieu veilig en onschadelijk schuim van Ethyleenvinylacetaat (EVA). Ethyleenvinylacetaat (EVA) is een licht materiaal met uitstekende schokdempende eigenschappen en voldoet hiermee aan de Europese standaardtests voor brandbaarheid en giftigheid.

Let op : De puzzle matten kunnen worden geleverd per 10 stuks en zijn voorzien van 1 afwerkrand per mat. De prijs van de puzzelmatten zijn per stuk.


Klantrecensies voor Puzzel mat (2.5 cm)

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Puzzel mat (2.5 cm). U dient zich eerst aan te melden om een recensie te schrijven over Puzzel mat (2.5 cm). Dit kan door in te loggen op uw account via de klantenservice pagina.

Zijn de specificaties van Puzzel mat (2.5 cm) niet duidelijk genoeg of wil je meer weten over Puzzel mat (2.5 cm) van Vechtsportwinkel voor dat je het wil kopen? Stel ons dan een vraag over dit product. Wij nemen dan snel contact met je op om je vraag te beantwoorden.

Klik op de onderstaande button om contact met ons op te nemen of bel ons op : 0318 - 847060.

Stel een vraag over dit product

Meer afbeeldingen


Meer producten van Vechtsportwinkel


Artikel nr.:SP-PZZLM1X1X25 Merk: Vechtsportwinkel


Daarom koop je je Puzzel mat (2.5 cm) bij Vechtsportwinkel.com