Vechtsportwinkel.com - De shop online voor kickbox spullen, bokshandschoenen, mma kleding, fitness artikelen en fitness kleding, karate pakken, judopakken, jiu jitsu spullen, taekwondo pakken, MMA artikelen zoals MMA handschoenen en andere vechtsport artikelen


BEL ONS VOOR VRAGEN OF TELEFONISCH ADVIES:  0318 - 250030

Uw mandje is momenteel leeg.

Onze Service

Waarom vechtsport artikelen kopen bij Vechtsportwinkel?

Bij Vechtsportwinkel.com staat de klant, jij dus, altijd op nummer 1. Jou het juiste gevoel geven is ons doel! Dit doen wij met kennis van zaken, heldere productbeschrijving en fotos van alle vechtsport en fitness artikelen, een goede bereikbaarheid, een soepele retourregeling, duidelijke productgaranties, vlotte levertijden en met gedreven mensen die graag adviseren bij het maken van een juiste keuze. Wij willen klanten aangenaam verrassen. Wij geloven erin dat wanneer wij dat doen we kunnen uitgroeien tot de beste en meest klantgedreven webwinkel op het gebied van vechtsport artikelen. Dat is waar wij voor gaan. Samen met jou. Lees dan ook de onderstaande punten met onze krachtige voordelen:
Altijd verrassend laag geprijsd

Altijd verrassend laag geprijsd
De artikelen op Vechtsportwinkel.com zijn altijd verrassend laag geprijsd. Bij ons betaal je nooit teveel en kan je altijd veilig een aankoop doen en weet je zeker dat je nooit teveel voor je producten betaald. Eerlijke, lage, prijzen voor producten van mooie kwaliteit. Dat is waar we voor staan. Vraag het onze klanten!

Geen verzendkosten vanaf 75 Euro
Artikelen worden gratis verzonden bij een minimale besteding van 75 Euro, zowel voor Nederlandse als Belgische klanten. Bij besteding onder de 75 Euro geldt een verzendtarief van 5.95 Euro voor afleveradressen in Nederland en 8.50 Euro in België.

1 jaar garantie op alle artikelen

1 jaar garantie op alle fitness en vechtsport artikelen
Op alle vechtsport en fitness artikelen zit 1 jaar garantie. Binnen deze termijn worden eventuele mankementen aan het product kosteloos verholpen. Is herstel niet mogelijk? Dan zal het artikel kosteloos worden vervangen.

Volg je pakketten met track n trace

Pakket volgsysteem
Met het pakket volgsysteem weet je precies wanneer je bestelling geleverd wordt. Al onze leveringen kun je eenvoudig in de gaten houden met ons pakket volgsysteem. Zo weet je al snel wanneer jouw pakket geleverd gaat worden d.m.v. Track and Trace. Wij werken met PostNL, een van de meest betrouwbare partners die snelheid en zorgvuldigheid hoog in het vaandel heeft staan. Zij zorgen ervoor dat je online aankoop van een of meerdere van onze ruim 800 vechtsport en fitness artikelen zo snel mogelijk geleverd krijgt.

Tevreden klanten

Tevreden klanten
Bij Vechtsportwinkel.com vinden we een tevreden klant het belangrijkste wat er is. Klanten ontvangen na hun aankoop een uitnodiging om ons te beoordelen. Zo helpen klanten ons om onze service nog verder te verbeteren en kan je zien wat andere klanten van Vechtsportwinkel.com vinden. Deze klanten reviews worden extern verzameld via de onafhankelijke partij Kiyoh. Vechtsportwinkel.com is opgestart in 2007 en heeft sindsdien al duizenden tevreden klanten weten te binden.

Productadvies

Productadvies en ondersteuning
Wij proberen de artikelen zo goed mogelijk te beschrijven. Ook besteden wij veel aandacht aan de maatadviezen, of het nou bokshandschoenen, judopakken, karatepakken of kickboksbroekjes zijn. Is er iets toch onduidelijk over de aangeboden artikelen op Vechtsportwinkel.com, of heb je productadvies nodig? Wij kennen onze producten en kunnen je een uitstekend persoonlijk advies geven op basis van onze jarenlange ervaring. Je kan ons bereiken op werkdagen van 8:30 - 17:30 op telefoonnummer : 0318 - 847060. Stuur je toch liever een e-mail? Kijk dan op onze klantenservice pagina om eenvoudig een contactformulier in te vullen.

Qshops keurmerk

Vechtsport artikelen veilig online kopen
Wij zijn gecertificeerd met het Qshops keurmerk. Qshops keurmerk is een officieel erkend en goedgekeurd keurmerk. Dat Vechtsportwinkel.com is gecertificeerd met het Qshops keurmerk betekent o.a. dat bij de certificering geconstateerde werkwijze en gehanteerde voorwaarden in overeenstemming zijn met relevante wet- en regelgeving en de gedragsregels van Qshops. Als consument heb je hierdoor meer zekerheid om veilig de aankoop van vechtsport of fitness artikelen te doen bij Vechtsportwinkel.com.

Kortom, vechtsportwinkel.com is de shop online voor kickbox spullen, mma kleding, fitness artikelen, fitness kleding, karate pakken, judo pakken, jiu jitsu spullen, taekwondo pakken, MMA artikelen zoals MMA handschoenen en andere vechtsport artikelen. Veel winkel plezier!