Super Pro Water-Air Punchbag Blauw (150 cm)

149.95


  • De Water-Air Punchingbag HOME ziet er uit als een normale bokszak
  • Zelf vullen met water en lucht
  • 150 cm lengte
  • Geen hoge transportkosten
  • 150 cm 150 cm
Wissen

  • Levering binnen 2 werkdagen
  • Gratis verzending v.a. €50,-
  • Meer dan 20.000 tevreden klanten
  • Bestellen zonder account mogelijk

Wij ondersteunen iDeal, MasterCard, Visa, Maestro, Bankoverschrijving, Bancontact, Mistercash en KBC

De Water-Air Punchingbag HOME ziet er uit als een normale bokszak. De Water-Air Punchingbag HOME onderscheidt zich echter wel degelijk. Misschien is dat niet direct aan de buitenkant te zien, maar zeker aan de binnenkant en nog veel meer als je erop stoot. Deze unieke bokszak is namelijk gevuld met water en lucht. We noemen hem de “Water-Air Punchingbag HOME”. Waarom we dit product op de markt brengen en welke voordelen dit product heeft leggen we je hieronder graag uit.

Deze 150 cm hoge bokszak heeft een diameter van 35 cm. Wanneer deze is gevuld met water zal het een gewicht van ongeveer 50 kg bereiken. Deze maat is geschikt voor kinderen en volwassenen die willen trappen en stoten tegen de bokszak. Door het gewicht en de lengte blijft deze stabiel hangen.

Let op, de foto laat een doorsnede van de bokszak zien. De bokszak ziet er uit als een normale, geheel blauwe bokszak.

Constructie
De Water-Air Punchingbag HOME is opgebouwd uit drie componenten; een buitenzak van hoge kwaliteit, aan de binnenzijde een dik, watergevuld compartiment en in het midden een luchtcompartiment. Het voordeel van de reguliere buitenzijde is dat deze oersterk is en al jaren door ons geproduceerd en getest wordt. Vandaar dat deze Water-Air Punchingbag HOME een enorm lange levensduur heeft. Ook bieden wij een garantie van 1 jaar op productiefouten aan.

Het voordeel van het watercompartiment is dat je de bokszak pas thuis hoeft te vullen met water. Hierdoor is het transporteren erg makkelijk. De bokszak is verpakt in een praktische doos, die makkelijk te transporteren is van en naar de winkel en de thuisgebruiker. Water zorgt voor een gelijkmatige verdeling in de Water-Air Punchingbag HOME, hierdoor heeft de bokszak overal dezelfde hardheid. Het water zorgt tevens voor het juiste gewicht waardoor de bokszak erg stabiel blijft hangen tijdens de training. Ook geeft het stoten tegen water een levensecht gevoel, het lichaam bestaat namelijk ook voor 55 tot 60 % uit water. Wat we ook zeker niet moeten vergeten is dat de impact van een stoot of trap op de Water-Air Punchingbag HOME veel geleidelijker geabsorbeerd wordt, hierdoor is de kans op blessures van gewrichten zoals de pols, elleboog, schouder, knie en enkel vele malen lager.

Door het gebruik van een lucht compartiment kan de gebruiker zelf de hardheid van de bokszak bepalen. Door middel van de bijgeleverde pomp en handig ventiel, kan men zelf de hardheid van het luchtcompartiment bepalen. Hoe harder het luchtcompartiment opgepompt wordt, hoe harder de bokszak. Zo heeft de Water-Air Punchingbag HOME altijd de gewenste hardheid.

Super Pro Combat Gear staat al sinds 1978 bekend om haar producten van buitengewoon goede kwaliteit. Dit komt doordat er geen concessies in materiaalkeuze en comfort gedaan worden. De producten zijn constant doorontwikkeld door toonaangevende trainers en wereldkampioenen. Zij weten als geen ander aan welke eisen de producten moeten voldoen.

Super Pro Water-Air Punchbag

– Makkelijke verzending -> Kosten besparing -> Minder CO2 uitstoot
– Thuis te vullen met water -> gelijkmatige verdeling en hardheid
– Luchtcompartiment -> Zelf de ideale hardheid bepalen
– Watercompartiment -> Levensecht trainen
– Gebruiksvriendelijker voor gewrichten -> Minder kans op blessures

Garantie

Op onze producten geven we 1 jaar garantie op productiefouten. Bij dit product dient ten alle tijden gebruik te worden gemaakt van bokshandschoenen en scheenbeschermers van een gedegen kwaliteit. Men dient uit te sluiten dat de bokszak geraakt wordt met scherpe of harde voorwerpen zoals ringen, schoenen en metalen of houten voorwerpen.

Artikelnummer: SPKPWAPB150-60100 Merken: .
Maat

150 cm

Kleur

blauw