Super Pro watergevulde bokszak zwart (150 cm)

149.95


  • Watergevulde bokszak van 150 cm
  • Gevuld 50 kg – geschikt voor high en low kicks
  • Zelf te vullen met water en lucht
  • Geen hoge transportkosten (€ 78,95)
  • 150 cm 150 cm
Wissen

  • Levering binnen 1 - 2 werkdagen
  • Gratis verzending v.a. €50,-
  • Meer dan 20.000 tevreden klanten
  • Bestellen zonder account mogelijk

Wij ondersteunen iDeal, MasterCard, Visa, Maestro, Bankoverschrijving, Bancontact, Mistercash en KBC

Op zoek naar een betrouwbare bokszak, die levensecht voelt en wil je geen hoge transportkosten betalen? Kies dan voor de Water-Air Punchingbag HOME van Super Pro. Deze innovatieve bokszak voelt nog beter dan traditionele bokszakken en heeft als voordeel dat er geen hoge transportkosten hoeven te worden betaald. Je vult deze bokszak zelf met water en lucht en bepaald daarmee zelf hoe hard je hem wil hebben.

De bokszak is 150 cm hoog en heeft een diameter van 35 cm. Wanneer de bokszak wordt gevuld zal deze rond de 50 kg wegen. Dat is hetzelfde gewicht als een traditionele bokszak van 180 cm. Kortom, zeer geschikt voor volwassenen die op zoek zijn naar een stabiele bokszak die uitstekend geschikt is voor high en low kicks.

De Water-Air Punchingbag HOME ziet er uit als een normale bokszak. De Water-Air Punchingbag HOME onderscheidt zich echter wel degelijk. Misschien is dat niet direct aan de buitenkant te zien, maar zeker aan de binnenkant en nog veel meer als je erop stoot. Deze unieke bokszak is namelijk gevuld met water en lucht. We noemen hem de “Water-Air Punchingbag HOME”.

Let op, de foto laat een doorsnede van de bokszak zien. De bokszak ziet er uit als een normale, geheel zwarte bokszak.

De Water-Air Punchingbag HOME is opgebouwd uit drie componenten; een buitenzak van hoge kwaliteit, aan de binnenzijde een dik, watergevuld compartiment en in het midden een luchtcompartiment. Het voordeel van de reguliere buitenzijde is dat deze oersterk is en al jaren door ons geproduceerd en getest wordt. Vandaar dat deze Water-Air Punchingbag HOME een enorm lange levensduur heeft. Ook bieden wij een garantie van 1 jaar op productiefouten aan.

Het voordeel van het watercompartiment is dat je de bokszak pas thuis hoeft te vullen met water. Hierdoor is het transporteren erg makkelijk. De bokszak is verpakt in een praktische doos, die makkelijk te transporteren is van en naar de winkel en de thuisgebruiker. Water zorgt voor een gelijkmatige verdeling in de Water-Air Punchingbag HOME, hierdoor heeft de bokszak overal dezelfde hardheid. Het water zorgt tevens voor het juiste gewicht waardoor de bokszak erg stabiel blijft hangen tijdens de training. Ook geeft het stoten tegen water een levensecht gevoel, het lichaam bestaat namelijk ook voor 55 tot 60 % uit water.

Wat we ook zeker niet moeten vergeten is dat de impact van een stoot of trap op de Water-Air Punchingbag HOME veel geleidelijker geabsorbeerd wordt, hierdoor is de kans op blessures van gewrichten zoals de pols, elleboog, schouder, knie en enkel vele malen lager.

Door het gebruik van een lucht compartiment kan de gebruiker zelf de hardheid van de bokszak bepalen. Door middel van de bijgeleverde pomp en handig ventiel, kan men zelf de hardheid van het luchtcompartiment bepalen. Hoe harder het luchtcompartiment opgepompt wordt, hoe harder de bokszak. Zo heeft de Water-Air Punchingbag HOME altijd de gewenste hardheid.

Super Pro Combat Gear staat al sinds 1978 bekend om haar producten van buitengewoon goede kwaliteit. Dit komt doordat er geen concessies in materiaalkeuze en comfort gedaan worden. De producten zijn constant doorontwikkeld door toonaangevende trainers en wereldkampioenen. Zij weten als geen ander aan welke eisen de producten moeten voldoen.

Super Pro Water-Air Punchbag

– Makkelijke verzending -> Kosten besparing -> Minder CO2 uitstoot
– Thuis te vullen met water -> gelijkmatige verdeling en hardheid
– Luchtcompartiment -> Zelf de ideale hardheid bepalen
– Watercompartiment -> Levensecht trainen
– Gebruiksvriendelijker voor gewrichten -> Minder kans op blessures

Beschikbare maten

Op dit moment is de Water-Air Punchingbag HOME leverbaar in 2 maten:
– 100 cm hoog met een diameter van 35 cm. Deze bokszak zal gevuld met water een gewicht van ongeveer 30 kg bereiken
Deze maat is geschikt voor kinderen en volwassenen die alleen op de bokszak willen stoten. Een stevige bokszak met een goed gewicht.

Garantie

Op onze producten geven we 1 jaar garantie op productiefouten. Bij dit product dient ten alle tijden gebruik te worden gemaakt van bokshandschoenen en scheenbeschermers van een gedegen kwaliteit. Men dient uit te sluiten dat de bokszak geraakt wordt met scherpe of harde voorwerpen zoals ringen, schoenen en metalen of houten voorwerpen.

Artikelnummer: SPKPWAPB150-90100 Merken: .
Maat

150 cm

Kleur

Zwart