Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Rugbraces en rugbanden kopen

Op Vechtsportwinkel zijn rugbraces en -banden van McDavid, Spokey, Shock Doctor en andere merken voor een optimale ondersteuning en bescherming tegen pijn aan de rug en onderrug. Onze rugbanden geven extra steun aan de onderrug en buikspieren. Hiermee helpen ze om pijn te verlichten en de genezing of het herstel aan de rug te bevorderen. De op Vechtsportwinkel.com aangeboden bandages en braces geven steun bij lichte verrekkingen in de rug. Daarnaast bieden de rugbanden extra ondersteuning bij een zwakke rug. Ga jouw lage rugpijn tegen met de beste brace.

Extra ondersteuning
Het verschil tussen de harde, rigide brace en de softe band zit hem in de hoeveelheid ondersteuning. Een harde brace bestaat voor het belangrijkste deel uit een plastic vorm die zeker de helft van de beweging van de drager beperkt. Een zachte band beperkt in grote mate de voorwaartse beweging van de ruggengraat en geeft extra ondersteuning bij onverwachte bewegingen zoals zwaar tillen of extra druk door een draaiende beweging. Op die manier verzorgen beide producten een andere mate van ondersteuning.

Ons assortiment aan rugbandages en rugbraces is zorgvuldig samengesteld op basis van de beste ondersteuning, bescherming en aantrekkelijkste prijs. Koop daarom vandaag je rugband, rugbandage of rugbrace nog bij Vechtsportwinkel, de online webshop in rugondersteuning sinds 2007.

Bestel nu en beoefen jouw favoriete sport weer opnieuw.