Kniebrace 420

Merk : McDavid | Categorie : Kniebraces
-20%

54.32 67.90

Uitverkocht


– Verstelbare kniebrace
– Knieschijf ondersteuning
– Past links en rechts
– One size fits all

Uitverkocht


  • Levering binnen 1 - 2 werkdagen
  • Gratis verzending v.a. €50,-
  • Punten sparen voor korting
  • Meer dan 20.000 tevreden klanten
  • Bestellen zonder account mogelijk

Wij ondersteunen iDeal, MasterCard, Visa, Maestro, Bankoverschrijving, Bancontact, Mistercash en KBC

Deze McDavid Kniebrace 420 is een kniebrace met patella knieopening om knieschijf vast te zetten. De kniebrace is verstelbaar en universeel toe te passen door de volledig aanpasbare twee mediale en twee laterale baleinen die voor steun zorgen. Daarnaast bevat deze kniebrace een speciale knieschijfsteun om de knieschijfbeweging te ondersteunen. De brace is gemaakt van neopreen, wat een therapeutische warmte afgeeft, waardoor de bloedsomloop wordt gestimuleerd, om het genezingsproces te versnellen en de pijn te verzachten.

Kniebrace met beschermingsniveau II
Deze kniebrace valt in een beschermeringsniveau 2 en bestaat uit een geavanceerd beschermingsniveau ontwikkeld voor druk en therapeutische warmte. Het helpt de pijn te verzachten en versnelt de herstelling. Het gebruikt van de brace zorgt voor extra steun aan de knieschijf en vermindert de symptomen van chondromalacia, knieschijfblokkage en tendinitis. De brace biedt extra steun door baleinen voor kleine en medium ligament problemen en instabiliteit.Hiermee is deze McDavid kniebrace geschikt voor lichte tot middelmatige pijn en instabiliteit.

Kniebrace tegen knieblessures
De McDavid kniebraces zijn ontworpen om de kans op een knieblessure te verkleinen en de ernst te verminderen. Kniebraces kunnen nooit alle blessures voorkomen en er wordt niet gegarandeerd, tenzij uitdrukkelijk vermeld, dat eventuele schade kan worden voorkomen. De McDavid kniebraces moeten, zoals alle beschermende uitrusting van McDavid, naar behoren worden gedragen.

De kniebrace is een verstelbare one-size-fits all brace geschikt voor zowel heren als dames en is direct uit voorraad leverbaar.

Artikelnummer: 420-- Merken: .