Vechtsportwinkel.com - De shop online voor kickbox spullen, bokshandschoenen, mma kleding, fitness artikelen en fitness kleding, karate pakken, judopakken, jiu jitsu spullen, taekwondo pakken, MMA artikelen zoals MMA handschoenen en andere vechtsport artikelen


BEL ONS VOOR VRAGEN OF TELEFONISCH ADVIES:  0318 - 250030

Uw mandje is momenteel leeg.

Verzorging Chemodol Massage-olie (koud)
< Vorige | Volgende >
Chemodol Massage-olie (koud)

Chemodol Massage-olie (koud)

van Bremshey |   (0) |
Chemodol Massage-olie (koud). Een neutrale professionele massage-olie voor alle soorten massage. Gemakkelijk met water afwasbaar, zuinig in gebruik, geschikt voor ieder huidtype. Deze chemodol massage-olie heeft een licht verkoelende werking en is heerlij


Beschikbaar, bestel nu volgende zaterdag in huis
€15.95 INCL. BTW


Betaal de Chemodol Massage-olie (koud) 08BRSTE031 eenvoudig met iDeal, overboeking, bancontact of mistercash

Chemodol Massage-olie (koud)

Chemodol Massage-olie (koud). Een neutrale professionele massage-olie voor alle soorten massage. Gemakkelijk met water afwasbaar, zuinig in gebruik, geschikt voor ieder huidtype. Deze chemodol massage-olie heeft een licht verkoelende werking en is heerlijk om te ontspannen na het sporten om lekker rustig te gaan slapen in de zomer. Verpakt per stuk in 500 ml fles.

Klantrecensies voor Chemodol Massage-olie (koud)

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Chemodol Massage-olie (koud). U dient zich eerst aan te melden om een recensie te schrijven over Chemodol Massage-olie (koud). Dit kan door in te loggen op uw account via de klantenservice pagina.

Zijn de specificaties van Chemodol Massage-olie (koud) niet duidelijk genoeg of wil je meer weten over Chemodol Massage-olie (koud) van Bremshey voor dat je het wil kopen? Stel ons dan een vraag over dit product. Wij nemen dan snel contact met je op om je vraag te beantwoorden.

Klik op de onderstaande button om contact met ons op te nemen of bel ons op : 0318 - 847060.

Stel een vraag over dit product


Meer producten van Bremshey


Bremshey Fitness Artikel nr.:08BRSTE031 Merk: Bremshey


Daarom koop je je Chemodol Massage-olie (koud) bij Vechtsportwinkel.com