Vechtsportwinkel.com - De shop online voor kickbox spullen, bokshandschoenen, mma kleding, fitness artikelen en fitness kleding, karate pakken, judopakken, jiu jitsu spullen, taekwondo pakken, MMA artikelen zoals MMA handschoenen en andere vechtsport artikelen


BEL ONS VOOR VRAGEN OF TELEFONISCH ADVIES:  0318 - 250030

Uw mandje is momenteel leeg.

Verzorging Fitness Magnesiumblokken
< Vorige | Volgende >
Fitness Magnesiumblokken

Fitness Magnesiumblokken

van Bremshey |   (0) |
Fitness Magnesiumblokken. De fitness magnesiumblokken zijn zeer handig in het gebruik voor gewichtheffen, gewichtstrainingen, indoor klimmen op klimmuren, racketsporten zoals tennis en badminton. Kortom, de magnesiumblokken zijn ideaal voor sporten waar j


Beschikbaar, bestel nu volgende zaterdag in huis
€15.95 INCL. BTW


Betaal de Fitness Magnesiumblokken 08BRSGA029 eenvoudig met iDeal, overboeking, bancontact of mistercash

Fitness Magnesiumblokken

Fitness Magnesiumblokken. De fitness magnesiumblokken zijn zeer handig in het gebruik voor gewichtheffen, gewichtstrainingen, indoor klimmen op klimmuren, racketsporten zoals tennis en badminton. Kortom, de magnesiumblokken zijn ideaal voor sporten waar je wat extra grip bij kan gebruiken. De magnesiumblokken worden geleverd in kleine 8 blokjes. De verpakking bestaat uit 36 x 8 blokjes (440 gram).

Klantrecensies voor Fitness Magnesiumblokken

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Fitness Magnesiumblokken. U dient zich eerst aan te melden om een recensie te schrijven over Fitness Magnesiumblokken. Dit kan door in te loggen op uw account via de klantenservice pagina.

Zijn de specificaties van Fitness Magnesiumblokken niet duidelijk genoeg of wil je meer weten over Fitness Magnesiumblokken van Bremshey voor dat je het wil kopen? Stel ons dan een vraag over dit product. Wij nemen dan snel contact met je op om je vraag te beantwoorden.

Klik op de onderstaande button om contact met ons op te nemen of bel ons op : 0318 - 847060.

Stel een vraag over dit product


Meer producten van Bremshey


Bremshey Fitness Artikel nr.:08BRSGA029 Merk: Bremshey


Daarom koop je je Fitness Magnesiumblokken bij Vechtsportwinkel.com