Vechtsportwinkel.com - De shop online voor kickbox spullen, bokshandschoenen, mma kleding, fitness artikelen en fitness kleding, karate pakken, judopakken, jiu jitsu spullen, taekwondo pakken, MMA artikelen zoals MMA handschoenen en andere vechtsport artikelen


BEL ONS VOOR VRAGEN OF TELEFONISCH ADVIES:  0318 - 250030

Uw mandje is momenteel leeg.

Verzorging IJsspray 300 ml
< Vorige | Volgende >
IJsspray 300 ml

IJsspray 300 ml

van McDavid |   (0) |
De ijsspray 300ml van McDavid is ideaal voor de behandeling van bijvoorbeeld verstuikingen, ontwrichtingen en kneuzingen


Beschikbaar, bestel nu volgende zaterdag in huis
€7.95 INCL. BTW


Betaal de IJsspray 300 ml 217P eenvoudig met iDeal, overboeking, bancontact of mistercash

IJsspray 300 ml

De ijsspray 300ml van McDavid is ideaal voor de behandeling van bijvoorbeeld verstuikingen, ontwrichtingen en kneuzingen. De spray heeft een verkoelende werking, waardoor de pijn direct wordt verminderd. De werking van de kou vermindert de zwelling en het risico op bijvoorbeeld bloeduitstortingen.

Klantrecensies voor IJsspray 300 ml

Er zijn nog geen recensies geschreven voor IJsspray 300 ml. U dient zich eerst aan te melden om een recensie te schrijven over IJsspray 300 ml. Dit kan door in te loggen op uw account via de klantenservice pagina.

Zijn de specificaties van IJsspray 300 ml niet duidelijk genoeg of wil je meer weten over IJsspray 300 ml van McDavid voor dat je het wil kopen? Stel ons dan een vraag over dit product. Wij nemen dan snel contact met je op om je vraag te beantwoorden.

Klik op de onderstaande button om contact met ons op te nemen of bel ons op : 0318 - 847060.

Stel een vraag over dit product


Meer producten van McDavid


McDavid Artikel nr.:217P Merk: McDavid


Daarom koop je je IJsspray 300 ml bij Vechtsportwinkel.com