Vechtsportwinkel.com - De shop online voor kickbox spullen, bokshandschoenen, mma kleding, fitness artikelen en fitness kleding, karate pakken, judopakken, jiu jitsu spullen, taekwondo pakken, MMA artikelen zoals MMA handschoenen en andere vechtsport artikelen


BEL ONS VOOR VRAGEN OF TELEFONISCH ADVIES:  0318 - 250030

Uw mandje is momenteel leeg.

Verzorging Ijszak Groot Met Band
< Vorige | Volgende >
Ijszak Groot Met Band

Ijszak Groot Met Band

van |   (0) |
Bij Deze Ijszak Groot met Band zit een Thermisch neoprene band met velcrosluiting (klittenband sluiting). Een ijszak een 23 cm diameter.


Beschikbaar, bestel nu volgende zaterdag in huis
€49.95 INCL. BTW


Betaal de Ijszak Groot Met Band 203 eenvoudig met iDeal, overboeking, bancontact of mistercash

Ijszak Groot Met Band

Bij Deze Ijszak Groot met Band zit een Thermisch neoprene band met velcrosluiting (klittenband sluiting) voor het bevestigen en op de plaats houden van de 28 cm ijszak. Ideaal voor schouder en rug.

Klantrecensies voor Ijszak Groot Met Band

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Ijszak Groot Met Band. U dient zich eerst aan te melden om een recensie te schrijven over Ijszak Groot Met Band. Dit kan door in te loggen op uw account via de klantenservice pagina.

Zijn de specificaties van Ijszak Groot Met Band niet duidelijk genoeg of wil je meer weten over Ijszak Groot Met Band van voor dat je het wil kopen? Stel ons dan een vraag over dit product. Wij nemen dan snel contact met je op om je vraag te beantwoorden.

Klik op de onderstaande button om contact met ons op te nemen of bel ons op : 0318 - 847060.

Stel een vraag over dit product


Meer producten van


Artikel nr.:203 Merk:


Daarom koop je je Ijszak Groot Met Band bij Vechtsportwinkel.com