Vechtsportwinkel.com - De shop online voor kickbox spullen, bokshandschoenen, mma kleding, fitness artikelen en fitness kleding, karate pakken, judopakken, jiu jitsu spullen, taekwondo pakken, MMA artikelen zoals MMA handschoenen en andere vechtsport artikelen


BEL ONS VOOR VRAGEN OF TELEFONISCH ADVIES:  0318 - 250030

Uw mandje is momenteel leeg.

Verzorging Thaise massage olie
< Vorige | Volgende >
Thaise massage olie

Thaise massage olie

van Booster |   (0) |
Thaise massage olie. Thaise massage olie voor warming up van de spieren. De thaise olie heeft een aangename mentol geur. De thaise olie biedt een optimale verzorging voor spierpijn, blauwe plekken en bloed uitstortingen. De thaise olie Verwarmd de spieren


Beschikbaar, bestel nu zaterdag in huis
€9.95 INCL. BTW


Betaal de Thaise massage olie BOL-1 eenvoudig met iDeal, overboeking, bancontact of mistercash

Thaise massage olie

Thaise massage olie. Thaise massage olie voor warming up van de spieren. De thaise olie heeft een aangename mentol geur. De thaise olie biedt een optimale verzorging voor spierpijn, blauwe plekken en bloed uitstortingen. De thaise olie Verwarmd de spieren na aanbreng voor optimale bloeddoorvoer en ontspanning. De thaise olie is verkrijgbaar is makkelijk sluitbare fles.

Klantrecensies voor Thaise massage olie

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Thaise massage olie. U dient zich eerst aan te melden om een recensie te schrijven over Thaise massage olie. Dit kan door in te loggen op uw account via de klantenservice pagina.

Zijn de specificaties van Thaise massage olie niet duidelijk genoeg of wil je meer weten over Thaise massage olie van Booster voor dat je het wil kopen? Stel ons dan een vraag over dit product. Wij nemen dan snel contact met je op om je vraag te beantwoorden.

Klik op de onderstaande button om contact met ons op te nemen of bel ons op : 0318 - 847060.

Stel een vraag over dit product


Meer producten van Booster


Booster Artikel nr.:BOL-1 Merk: Booster


Daarom koop je je Thaise massage olie bij Vechtsportwinkel.com