JC

Maat
Kleur
Gewicht
Merk
Maat
Kleur
Gewicht
Merk
Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

JC

JC (Jcalicu) is een progressief merk dat alleen producten voor taekwondo ontwikkelt en produceert. De doelstelling van dit merk is om functionaliteit en kwaliteit te bieden tegen betaalbare prijzen voor elk type taekwondo beoefenaar over de hele wereld.

In 2006 kwam het WTF  comité voor competitie-uniformen  bijeen en concludeerde dat een ander type uniform zou worden ontwikkeld om mannelijke en vrouwelijke poom en dan te onderscheiden. Dit voorstel werd in 2007 aangenomen op de Algemene Vergadering van Beijing.

JC werd voor het eerst gezien op het 20e WTF wereldkampioenschap Taekwondo in Gyeongju in mei 2011. Het werd vervolgens officieel gedragen als een door WTF approved uniform door alle deelnemers aan het 6e WTF Wereldkampioenschap Taekwondo Poomsae,  in Vladivostok, Rusland, in juli 2011.

Sinds het succesvolle debuut heeft JC zijn productportfolio aanzienlijk uitgebreid. Het merk biedt nu twee verschillende reeksen producten voor Kyorugi en Poomsae (uniformen en beschermende uitrusting), evenals kickpads, tassen, schoenen, matten en andere accessoires.