Taekwondo artikelen kopen

Maat
Kleur
Merk
Maat
Kleur
Merk

Taekwondo

Op zoek naar taekwondo artikelen? Een compleet overzicht aan taekwondo artikelen vind je op Vechtsportwinkel.

Taekwondo is van oorsprong een Koreaanse stijlvolle en veelzijdige zelfverdediging-vechtsport. In Europa wint taekwondo meer en meer aan populariteit. Jong en oud beleeft veel plezier aan deze sport. Een sport die op alle niveaus aantrekkelijk is, voor de recreatieve sporter, voor de wedstrijdsporter, maar ook voor de topsporter. Taekwondo betekent letterlijk “manier van de voet en van de vuist”, maar de nadruk ligt op de voeten en de benen. Taekwondo werkt uitstekend voor het verbeteren van de lichamelijke conditie én het zelfvertrouwen. Taekwondo kent verschillende onderdelen, waarin je zowel fysiek als mentaal oefent om jezelf te verbeteren.

Sparring is het wedstrijdonderdeel van Taekwondo waarin kampioenschappen tot op Olympisch niveau worden georganiseerd. Sparringswedstrijden zijn een tweegevecht waarbij de sporters ingedeeld worden naar leeftijd en gewicht. De sporters dragen bij deze wedstrijden borst-, hoofd-, kruis-, arm- en scheenbeenbeschermers. De bescherming en het reglement dat geldig is bij alle wedstrijden, garanderen dat de gevechten veilig zijn voor de deelnemers.

Wij verkopen taekwondopakken, taekwondobanden, beschermers en taekwondo accessoires. Naast taekwondo pakken en taekwondo banden tref je hier ook taekwondo beschermers aan zoals taekwondo arm- en scheenbeschermers, taekwondo voetbeschermers, taekwondo handschoenen, taekwondo tsuki’s, taekwondo vuistjes en taekwondo pols- en wreefbeschermers.

Op Vechtsportwinkel vind je echt alle taekwondo artikelen die je nodig hebt.