Welkom op de klantenservice pagina van Vechtsportwinkel. De webshop gespecialiseerd in vechtsport- en fitness artikelen waar de klant koning of koningin is. Waar kunnen wij je vorstelijk mee helpen? Hier tref je antwoorden op veel gestelde vragen. Ook vind je hier onze contact- en administratieve gegevens.

Veel gestelde vragen

Wat zijn de verzendkosten?
De verzendkosten voor standaard pakketten binnen Nederland zijn € 7,95. De verzendkosten voor standaard pakketten naar België en Duitsland zijn € 8,95. Bij bestellingen boven de € 75,- worden er voor standaard pakketten geen verzendkosten in rekening gebracht. Dit geldt ook voor verzendingen naar België en Duitsland.
Naast de standaard verzendkosten kan het zijn dat een pakket niet via DHL, DPD of PostNL kan worden verstuurd maar via een speciale koerier. Voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld bokszakken die groter zijn dan 1 meter en puzzelmatten / vloerdelen. Deze zijn afhankelijk van het gewicht en afmeting van uw bestelling. De verzendkosten worden weergegeven tijdens het bestelproces en in het winkelmandje. 

Omdat wij werken vanuit verschillende magazijnen voor onze verschillende merken kan het voorkomen dat uw bestelling in delen wordt opgestuurd. De levertijd kan varieren per product. Per product wordt er een levertijd gegeven. Het kan voorkomen dat wij jouw bestelling bundelen. In dit geval geldt de langste levertijd.

Indien een artikel of maat is uitverkocht, wordt deze doorgaans na enkele dagen weer aangevuld, tenzij wordt vermeld dat het artikel is uitverkocht. In dat geval raden wij je aan te kiezen voor een alternatief artikel. Wij hebben zeer goede relaties met onze importeurs en weten daarom vaak wanneer artikelen worden aangevuld. Wanneer je elders probeert het artikel te kopen is de kans groot dat ook hier het artikel is uitverkocht. Bij twijfel kan je altijd contact met ons opzoeken. Ook kunnen we je dan helpen aan een geschikt alternatief dat aan al jouw wensen voldoet.

Wanneer je de bestelling correct hebt afgerond en al je gegevens hebt ingevuld, hoor je binnen enkele minuten na afronding een bevestiging per mail van Vechtsportwinkel te ontvangen. Wanneer je deze mail niet ontvangt, kan het zijn dat je e-mailadres niet correct is ingevuld of de mail terecht is gekomen in de spambox. Het beste is om de klantenservice van Vechtsportwinkel een mail te sturen met de mededeling dat je geen bevestiging hebt ontvangen. Wij kunnen dan voor je nakijken of wij de bestelling correct hebben ontvangen en eventueel je e-mail adres aanpassen.

Indien het je niet lukt om een bestelling via de online shop te plaatsen kan je een mail sturen naar de klantenservice van Vechtsportwinkel. Wij zorgen er dan voor dat je dan verder wordt geholpen om de bestelling te plaatsen. Uiteraard kan je ook gewoon bellen met 0318 – 250030 (ma – vr : 8.30 – 17:00). We proberen je dan te helpen aan de telefoon om alsnog je bestelling op onze webshop te plaatsen. Het plaatsen van telefonische bestellingen is niet mogelijk.

Nee, helaas. Wij hebben geen fysieke winkel en voor de verzending van onze artikelen maken wij gebruik van een fulfillment partner. Wij zijn een webshop met een kantoor in Apeldoorn. Om onze kosten laag te houden hebben wij er expliciet voor gekozen om een 100% webwinkel te zijn. Deze lage kosten stellen ons in staat artikelen zeer voordelig te prijzen. Uiteraard beschikken wij over een soepele retourregeling. Ook vind je zeer uitgebreide maatinstructies op onze website. Als je deze goed doorleest en je daar aan houdt zou het artikel perfect moeten passen. Toch blijven het maatadviezen en kunnen daar verder geen rechten aan worden ontleend. Bij twijfel en advies mag je altijd contact met ons opnemen, we helpen je graag aan het juiste artikel in de juiste maat.

Afgeprijsde artikelen vallen gewoon onder onze standaard retour regeling en kunnen binnen 14 dagen worden teruggestuurd.

Ja natuurlijk! Indien een artikel niet aan je verwachtingen voldoet kan je het aankoopbedrag terug krijgen. Voorwaarde hiervoor is wel dat het artikel ongeschonden en in originele staat is en voorzien van eventuele labels. Gepersonaliseerde artikelen, verzegelde en sommige artikelen die een hygienisch aspect hebben (zoals gebitsbeschermers, kruisbeschermers en onderkleding) kunnen niet retour worden genomen. De retourzending dient binnen 14 dagen na ontvangst bij ons binnen te zijn. De kosten voor de retourzending zijn voor je eigen rekening. Ongefrankeerde en/of onvoldoende gefrankeerde zendingen zullen door Vechtsportwinkel niet in behandeling worden genomen. Vermeld duidelijk uw factuurnummer bij de retourzending, dan kunnen wij het geld terug storten op de rekening waarvan de bestelling is betaald. Retourzendingen kunnen alleen in behandeling worden genomen als de pakbon is bijgevoegd of het ingevulde retourformulier.

Ons retour adres is :

Vechtsportwinkel
De Groene Voorwaarts 383
7325 AT Apeldoorn

Bij twijfel kan je altijd contact met ons klantenservice team opnemen.

Het ruilen van artikelen kan binnen 14 dagen na ontvangst. Laat het vooraf vooral even weten. We kunnen je wellicht een passend advies geven voor een alternatief artikel. Ook kunnen artikelen zoals judo- en karatepakken nog krimpen in de was. Daar wordt rekening mee gehouden in de maatadviezen. Bokshandschoenen horen in het begin goed strak te zitten en deze dienen ook altijd te worden gepast met bandages of binnenhandschoenen. Dit soort adviezen geven we je graag mee als je bij ons een retour aanmeldt.
Op Vechtsportwinkel kennen we het concept “ruilen” niet. Dit heeft te maken met o.a. prijsvariaties bij verschillende maten, merken en producten en de financiële en administratieve afhandeling daarvan. In plaats daarvan kan je het artikel dat je wenst terug te sturen naar ons opsturen om te laten crediteren, je krijgt dan het aankoopbedrag terug van het artikel. Voor het artikel dat je als alternatief wenst plaats je een nieuwe bestelling. Dit zorgt niet alleen voor een efficientere financiële afhandeling maar ook voor een snellere doorlooptijd. Zo heb je de juiste maat, kleur of het gewenste alternatief nog sneller in huis! Je kan je retour aanmelden door gebruik te maken van het retourformulier. Indien je een artikel naar ons retour zendt, dien je altijd dit formulier volledig ingevuld mee te zenden, daar we alleen dan een correcte afhandeling kunnen garanderen. Het retourformulier kan je downloaden via de onderstaande link :

Het retourformulier kan je uitprinten, invullen en meesturen. Heeft u geen printer? Neem dan de gevraagde gegevens op een papiertje dat je bij de bestelling bijstopt. Zo kunnen we goed zien van wie de retour afkomstig is en dit vlot verwerken. Let erop dat artikelen die retour gezonden worden voldoende te worden gefrankeerd. Je betaalt zelf de verzendkosten voor de retour naar Vechtsportwinkel. Verzendkosten die wij in rekening hebben gebracht krijg je ook gecrediteerd. Het is dus niet mogelijk om artikelen gratis of op kosten van Vechtsportwinkel te retourneren. Hebben wij een pakfout gemaakt? En is dat de reden voor de retour? Dan is dat natuurlijk onze schuld. Daar nemen wij dan uiteraard de verantwoordelijkheid voor. Neem dan contact met ons op voor gratis retournering.

Let op : Vechtsportwinkel heeft geen fysieke winkel, wij zijn 100% webshop! Het is niet mogelijk te passen of langs te komen.

Contactgegevens

Vechtsportwinkel
De Groene Voorwaarts 383
7325 AT Apeldoorn
Nederland

Openingstijden klantenservice
Maandag : 8.30 – 17.00
Dinsdag : 8.30 – 17.00
Woensdag : Gesloten
Donderdag : 8.30 – 17.00
Vrijdag : 8.30 – 17.30
Zaterdag : Gesloten
Zondag : Gesloten

Telefoonnummer : 0318 – 250030
E-mail : customerservice@vechtsportwinkel.com
BTW-nr : NL001382583B83
KvK nummer : 30262078

    Stel je vraag online