Judopak kopen

Judopak kopen? Bekijk onze uitgebreide collectie judopakken van Adidas en Essimo. De grootste collectie judopakken vind je hier. Of je nou een wit of blauw pak zoekt, van beginners tot gevorderden, wij hebben ze.
Maat
Kleur
Merk
Maat
Kleur
Merk

Judopak

Bij Vechtsportwinkel ben je aan het juiste adres voor de aanschaf van jouw judopak of judogi. Een judopak bestaat uit een broek, een jas en een band om de jas dicht te knopen. Wij verkopen al meer dan 10 jaar judopakken via onze website. Ben je op zoek naar een uitstekende judogi tegen een aantrekkelijke prijs? Bestel dan op Vechtsportwinkel jouw judo uniform. Of je nou een beginnend judoka bent of een gevorderde judoka, op onze website vind je altijd een passend pak voor judo. Uiteraard verkopen wij ook kinderjudopakken. Dus ook voor een judopak voor kinderen ben je welkom bij Vechtsportwinkel.

Een judopak voor elk niveau
Of je nou net gaat starten met judo, een judo uniform zoekt voor jouw zoon of dochter, al enige tijd de sport beoefend of een wedstrijd judopak zoekt, binnen ons assortiment bieden wij pakken aan voor elk niveau. De door ons geselecteerde uniformen zijn allen van uitstekende kwaliteit en komen uit de collecties van de topmerken Adidas, Essimo, Hayashi en Nihon. Bij elke judogi op onze website staat uitvoerig beschreven voor welk niveau het pak geschikt is. Wij verkopen geen judopakken van de merken Matsuru en Hayashi. Onze judo gi’s zijn verkrijgbaar in de kleuren wit en blauw.

Welke maat?
Uiteraard is het belangrijk dat het judopak jou goed past. Daarom staat bij de beschrijving van de meeste pakken een maatadvies. Bij het kopen van een judo pak moet je hier dus goed naar kijken. De pakken zijn verkrijgbaar in lengtematen. Over het algemeen geldt dat je uitgaat van jouw lichaamslengte in centimeters en dat je deze lengte naar boven afrondt. Is jouw lichaamslengte b.v. 174 cm en is de eerstvolgende maat 180 cm dan heb je een judopak van maat 180 cm nodig. Sommige, veelal duurdere, judo uniformen zijn ook in halve maten leverbaar b.v. 175 cm, 185 cm of 195 cm. Dan hoef je dus minder af te ronden. Is je lichaamslengte 174 cm dan bestel je een judopak van 175 cm.

Waar wordt een judopak van gemaakt?
Een aantal judo tenues in ons assortiment is gemaakt van 100% katoen, een natuurlijk product. Tegenwoordig zijn budopakken vaak gemaakt van een mix tussen katoen en polyester, veelal bestaande uit 70% katoen en 30% polyester. Dit zorgt voor een lichter pak, wat prettig is voor kinderen en beginnende judoka’s. Deze mix gaat niet ten koste van de kwaliteit. Tevens behoudt een katoenen / polyester pak beter zijn kleur en oogt het dus wat “witter”. Uiteraard hebben wij deze judopakken ook in ons assortiment. In zijn algemeenheid kunnen we stellen, hoe meer katoen er is verwerkt, hoe hoger de prijs. Het katoen dat verwerkt is zorgt voor een vochtregulerend en ademend effect. Veelal geldt hoe dikker en zwaarder, hoe hoger de kwaliteit. Judopakken van de hoogste kwaliteit zijn versterkt bij de knieën, schouders, op de rug en bij de revers.

Bestellen
Een judopak kopen doe je eenvoudig op Vechtsportwinkel. Als je jouw keuze hebt gemaakt leg deze in het winkelmandje en rond het bestelproces af. Als je op werkdagen voor 15.00 uur bestelt dan heb je de bestelling de volgende dag al in huis. Judo pakken kopen doe je dus goedkoop, snel en veilig op onze judowinkel. Heb je nog vragen over een specifiek pak, de maatvoering of de verkrijgbaarheid van onze artikelen? Neem dan contact met ons op. Dat kan telefonisch of via onze contactformulieren. Wij nemen graag de tijd om jou een passend advies te geven.