Bokszakken kopen

Op zoek naar een bokszak? De bokszakken aangeboden op Vechtsportwinkel zijn ideaal voor sportscholen en voor sporters die graag thuis trainen. Bij een bokszaktraining is de bokszak jouw sparringspartner, hierdoor kun jij je volop concenteren op techniek en intensiteit. Inhouden hoeft niet meer! Shop jouw bokszak hier op Vechtsportwinkel.
Maat
Kleur
Merk
Maat
Kleur
Merk

Bokszakken

Bekijk ons uitgebreide assortiment aan bokszakken en laat deze vlot bij je thuis leveren. Dan hoef je er niet zo ver mee te sjouwen. Denk ook aan de aanschaf van speciale bokszak handschoenen! Ook deze vind je op onze website. Bestel jouw bokszak en accessoires eenvoudig en snel op Vechtsportwinkel.

Bokszakken zijn een must have in je homegym! Een betere sparringpartner kan je je niet wensen. Ze klagen niet als je ze te hard trapt of stoot en ze staan of hangen 24/7 voor je klaar voor een stevige trainingssessie. Alle (kick)bokstoppers trainen vele uren per dag op bokszakken en trapzakken. Hiermee verbeteren ze hun trap- en stoottechniek en conditie. Wil jij meer uit jezelf en je training halen? Koop dan één van onze voordelige bokszakken op Vechtsportwinkel. Vergeet daarbij niet een ophangsystemen aan te schaffen. Een goede bokszak moet je wel kunnen ophangen natuurlijk! Met een wandbeugel, plafondbeugel of haak.

Bokszakken voor thuis
De meest verkochte bokszakken zijn de traditionele hangende bokszakken. Deze zijn verkrijgbaar in lengtes van 100 cm, 120 cm, 150 cm of 180 cm. De juiste lengte van de bokszak hangt af van voor welke trainingsdoeleinden je de bokszak gaat gebruiken.

Welke lengte
Gebruik je een bokszak alleen om te stoten? Dan is een bokszak met een lengte van 100 cm of 120 cm meestal voldoende. De gevulde bokszak is voldoende zwaar, dat betekent dat deze uiteraard wel iets heen en weer zal bewegen, maar niet alle kanten opslingert. Gebruik je de bokszak  om te trappen en te stoten? Dan ben je beter gebaat bij een bokszak van 150 cm of 180 cm. De bokszak hangt dan voor de traptechnieken, zoals low-kicks en shin-kicks, op de juiste hoogte en zal minder uitzwenken dan een kleinere bokszak.