Scheen- en wreefbeschermers kopen

Maat
Kleur
Gewicht
Merk
Maat
Kleur
Gewicht
Merk

Scheen- en wreefbeschermers

Op Vechtsportwinkel vind je een groot assortiment aan scheen/wreefbeschermers van de merken Adidas, Ayabuza, Booster, Ernesto Hoost, Essimo,  JCalicu, Joya, KravMaga, Legend, Nihon, Top King en Yokkao.
Op Vechtsportwinkel vind je de beste scheen- en wreefbeschermers voor vechtsporten.

Het gebruiken van scheen/wreefbeschermers voorkomt blessures aan jouw scheenbeen en wreef en door het gebruiken van scheen- en wreefbeschermers bescherm je ook jouw tegenstander. Scheen/wreefbeschermers zijn onmisbaar bij vechtsporttrainingen en in jeugdcompetities. Door het dragen van scheen- en wreefbeschermers tijdens trainingen voorkom je blessures en daardoor vermijd je een herstelperiode van blessures, waardoor je vaker kunt trainen. Bij de semi-contact varianten zijn scheen/wreefbeschermers ook verplicht in de competitie.

Welke maat scheen- en wreefbeschermers?
In het algemeen kun je zeggen dat een scheen/wreef beschermer net tot iets onder de knie moet komen, zodat je je nog prettig kunt blijven bewegen. Bij een aantal productbeschrijvingen tref je maattabellen aan. Staat er geen maattabel bij het door jou gekozen product, houd dan onderstaande maatadvies aan.

  • XS voor kinderen
  • S voor grotere kinderen en kleine vrouwen
  • M voor vrouwen en kleine mannen
  • L voor grote vrouwen en mannen van gemiddelde lengte
  • XL voor grote mannen

Op Vechtsportwinkel vind je de beste scheen- en wreefbeschermers voor vechtsporten. En op werkdagen voor 15.00 uur besteld, betekent verzending op dezelfde dag.