Optrekstangen kopen

Merk
Merk

Optrekstangen

Optrekstang kopen? Optrekstangen bestel je online goedkoop en eenvoudig bij Vechtsportwinkel. De beste optrekstang merken, snel geleverd en met gratis verzending vanaf 75,-.

Denk je er over een optrekstang te kopen? Bekijk dan de optrekstangen die wij beschikbaar hebben in onze webshop. Een optrekstang is een compact fitnessartikel om een complete work-out thuis te kunnen doen. In ons brede assortiment aan optrekstangen, ook wel pull up bars, deurrekstokken of chinning bars genoemd, tref je alle topmerken.

Kom snel in vorm met een eigen optrekstang
Een optrekstang, deurrekstok, chinning bar of pull up bar, is ideaal voor mensen zoals jij die snel in vorm willen komen of blijven maar geen tijd of zin hebben om elke keer naar de sportschool te gaan. Door jezelf op te trekken train je je hele bovenlichaam: van de lange rugspieren en biceps, tot aan de borst- en buikspieren. Er zijn verschillende optrekoefeningen die je kan doen met een optrekstang. Met dit handige trainingsapparaat wat je eenvoudig kan monteren in je eigen (woon)kamer kan je verschillende spiergroepen trainen. Omdat de training met de optrekstang intensief is neemt deze weinig tijd in beslag. Bedenk ook eens hoeveel tijd je kan besparen door niet op en neer naar de sportschool te gaan, om over de besparing in geld nog maar te zwijgen! Bestel daarom je nieuwe optrekstang bij Vechtsportwinkel.com en ga lekker thuis aan de slag!

Optrekstangen in alle soorten en maten
In principe zijn er twee soorten optrekstangen : optrekstangen voor aan het plafond of aan de muur, of optrekstangen die in een deurpost te bevestigen zijn. Afhankelijk van waar jij ruimte hebt of welke oefeningen je wilt doen, kan je het meest geschikte model kiezen. De optrekstangen die je in een deurpost kan bevestigen worden vaak deurrekstokken genoemd. Deze zijn vaak goedkoper en simpeler en passen doorgaans tussen elke normale deurpost. Naast deze deurrekstok heb je dus ook de optrekstangen die je aan de muur of aan het plafond kan maken. Voordeel van deze optrekstangen is dat deze over het algemeen ook wat veelzijdiger zijn. Deze hebben namelijk vaak extra hendels waar je meer variaties aan optrekoefeningen mee kan doen. Dit type optrekstangen worden vaak chinning bars of chin up bars genoemd. Of je nou een optrekstang zoekt in de vorm van de chinning bar of deurrekstok, wij bieden ze allemaal op Vechtsportwinkel.com.

Accessoires bij optrekstangen
Mooi accessoires bij de optrekstangen zijn bijvoorbeeld de hangschoenen. Daarnaast zien wij onze klanten vaak fitness handschoenen kopen. Hiermee verbeter je de grip die je nodig kan hebben voor diverse oefeningen met de pull up bar. Dus voor een complete set voor een goede optrekstang thuis zit je ook goed bij Vechtsportwinkel.com.

Wacht dus niet langer en koop vandaag nog je optrekstang voor een afgetraind lichaam of om gewoon goed in vorm te blijven? Je hebt al een optrekstang vanaf 17.95 Euro. Bij kan je veilig en snel online kopen en wordt je bestelling snel en gemakkelijk thuisbezorgd!