Medicijnballen en gymballs kopen

Merk
Merk

Medicijnballen en gymballs

Medicijnballen en gymballs. Onze medicijnballen en gymnastiekballen, ook wel gymballs, zijn uitermate geschikt voor full body workouts. Of je nou een geschikte medicijnbal of gymball zoekt, je vindt ze op Vechtsportwinkel.com.

Medicijnballen
Medicijn ballen zijn de gewogen ballen en worden vaak gebruikt voor revalidatie-en krachttraining. De medicijnballen zijn andere ballen dan de gymballs. Medicijn ballen zijn meestal verkocht als 2 – tot 25-pond ballen (ongeveer 1 kg tot 12 kg gewicht) en worden effectief gebruikt in gewicht trainingen. Medicijnballen zijn zeer effectief in versterken vanarm, borst en beenspieren.

Gymballs
De gymball is ook bek7end onder een tal van andere namen, waaronder balans bal, body ball, fitness ball, oefen bal, gymnastiek bal, fysio bal, pilates bal, Pezzi bal, sport-ball, stabiliteit bal, de Zweedse bal, therapie bal, of yoga bal. Het is een met lucht gevulde bal gemaakt van elastisch zacht PVC met een diameter van ongeveer 35 tot 85 centimeter. De gymball wordt meestal gebruikt in de fysiotherapie, fitness en atletische training.
Om te bepalen welk diameter gymball het meest geschikt is hebben we de onderstaande maatrichtlijnen opgesteld. Voor een lichaamslengte tot 155 cm adviseren we een diameter van 45 cm, tussen de 155 en 165 cm adviseren we 55 cm en tussen de 165 en 178 maat 65. Ben je langer dan 178? Neem dan een gymball met een diamteren van 75 cm.