Gebitsbescherming kopen

Maat
Kleur
Merk
Maat
Kleur
Merk

Gebitsbescherming

Op Vechtsportwinkel tref je een uitgebreid aanbod aan van gebitsbeschermers met een enorme keuze aan kleuren. Je vindt altijd wel een kleurstelling die past bij jouw persoonlijkheid en jouw (kick)boks outfit.

Bij contactsporten als boksen en kickboksen is het dragen van een gebitsbeschermer heel belangrijk. Met een gebitsbeschermer, ook wel bitje genoemd, bescherm je jouw gebit, mond en lippen. Wij begrijpen dat jouw tanden een kostbaar bezit zijn en dat je jouw gebit zo optimaal mogelijk wilt beschermen. Bij Vechtsportwinkel “kiezen” wij daarom dan ook voor kwalitatief goede gebitsbeschermers, verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen, ook voor kinderen.

Standaard gebitsbeschermers
Standaard bitjes of gebitsbeschermers zijn voorgevormde beschermers, die door de gebruiker/gebruikster niet verder kunnen worden aangepast aan zijn /haar gebit. Deze gebitsbeschermers hebben desondanks een goede pasvorm en zijn van goede kwaliteit.

Kook en bijt gebitsbeschermers
Een kook en bijt gebitsbeschermer is een type gebitsbeschermer, die is gemaakt van een thermoplastisch materiaal. Door de gebitsbeschermer onder te dompelen in kokend water (totdat de gebitsbeschermer zacht en vervormbaar wordt) kan de gebruiker de gebitsbeschermer aanpassen door deze in de mond te nemen en door gebruik van vingers, tong, kaken en bijten de pasvorm aan te passen. Deze gebitsbeschermers zijn wat duurder dan de standaard gebitsbeschermers.

Gebitsbeschermers voor beugeldragers
Gebitsbeschermermers voor beugeldragers zijn speciaal ontworpen voor boksers, boksters, kickboksters en kicksboksers die een beugel dragen. Een normale gebitsbeschermer is niet geschikt voor beugeldragers en past niet goed bij een beugeldrager. Gebitsbeschermers voor beugeldragers zijn gemaakt van speciaal materiaal, waardoor het bitje of gebitsbeschermer optimaal comfort en bescherming biedt. Zowel de tanden als de beugel worden uitstekend beschermd tijdens het sporten.
Bitjes voor beugeldragers zijn beschikbaar voor kinderen en volwassenen.

Op Vechtsportwinkel vind je een enorm aanbod aan bitjes en in vele kleuren. Bestel snel jouw bitje in jouw favoriete kleur!