Fitness elastieken en resistance tubes kopen

Kleur
Merk
Kleur
Merk

Fitness elastieken en resistance tubes

Op Vechtsportwinkel.com vind je fitness elastieken en resistance tubes. De fitness elastieken zijn sinds de jaren negentig al een bijzonder populair work-out hulpmiddel. Fitness elastieken worden ook wel dynabands of bodybands genoemd. Deze elastieken zijn ongeveer één meter lang en zo’n 20 centimeter breed. De elastieken zijn zowel met als zonder handvaten verkrijgbaar. De handvaten zorgen absoluut voor extra trainingscomfort. Deze variaties worden ook wel resistance tubes of trektubes genoemd en zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes. Hierbij geldt hoe korter het elastiek des te hoger is de trekweerstand. Je past je doelstelling en trainingsniveau dus aan op de lengte van het elastiek.

Fitness elastiek set
Er zijn complete sets verkrijgbaar met verschillende lengtes elastiek en zelfs een speciale ronde uitvoering. Met de trektubes kun je net als met de dynabands in principe iedere spiergroep trainen. Er is een enorm divers scala aan oefeningen mogelijk met de elastieken. Wil je de borstspieren trainen? Probeer dan eens op een platte bank te liggen en plaats het elastiek onder een poot. Zorg dat je hoofd en de rug plat liggen en duw je armen omhoog alsof je gewichten omhoog aan het duwen bent. Ook curls zijn goed te doen met dit fitness artikel. Sta op het elastiek en pak de handvaten vast. Houd je armen recht en je handpalmen omhoog. Krul je armen zoals je het met dumbbells zou doen. Het is een gemakkelijke manier om te trainen. Er zijn nog veel meer oefeningen mogelijk. Zo train je met dit hulpmiddel gemakkelijk je benen of buikspieren en kan het een welkome bijkomstigheid zijn tijdens het optrekken. Fitness elastieken en resistance tubes zijn bovendien handzamer dan gewichten. Hierdoor neem je dus gemakkelijk mee op reis.

Alle soorten fitness elastieken en resistance tubes zijn verkrijgbaar op Vechtsportwinkel.com. Reden genoeg om ze hier te kopen.