Bokspoppen kopen

Maat
Kleur
Merk
Maat
Kleur
Merk

Bokspoppen

Een bokspop als ideale sparringspartner
Een bokspop is een van de vele sparringspartners die gebruikt kunnen worden bij het trainen voor boksen, kickboksen, taekwondo en karate. Met Bob, of zijn vele naamsgenoten, kan je heerlijk trainen op conditie, kracht en uithoudingsvermogen. De bokspop wordt nooit moe en voelt geen pijn. Train maximaal op jouw low en highkicks, stoten en upper cuts. Dankzij de samenstelling van de bokspop, die zeer realistisch aanvoelt, kan je urenlang trainen zonder jezelf of je sparringspartner te bezeren. Train gericht jouw techniek, verbeter deze en bouw je ervaring op een replica van het menselijk lichaam. Dit betekent gerichter stoten en trappen om jouw techniek te verfijnen die je direct zou kunnen toepassen in een wedstrijd in de ring.

Een bokspop voor thuisgebruik
De bokspoppen zijn populair in de sportschool maar kunnen ook zeker als sparringspartner voor thuis worden gebruikt. Na gebruik schuif je Bob, of zijn naamgenoten weer aan de kant, en kan je jouw ruimte weer gebruiken voor een fitness workout. Dat wordt een stuk lastiger als je een bokszak hebt hangen. Niet elke ruimte is geschikt voor het ophangen van een bokszak. De boksdummie heeft een verzwaarde voet en kan dus in elke ruimte worden gebruikt. Heb je niet zoveel ruimte, zwakke muren of een zwak plafond en wil je realistischer trainen? Dan zijn onze bokspoppen jouw ideale sparringspartners voor thuis.

De bokspoppen die wij verkopen zijn allemaal gemaakt van de beste materialen en zijn van uitstekende kwaliteit. Op de bokspoppen zit standaard 1 jaar garantie. Haal daarom vandaag nog jouw sparringspartner in huis en start met het verbeteren van jouw skills een bokspop die is gemaakt naar de anatomie van het menselijk lichaam. Gegarandeerd dat jij nog beter voorbereid bent in de ring en sportschool!

Tip
Maak je trainingspop nog uitgebreider met een lowkick kussen. En wil je voorkomen dat de bokspop gaat verschuiven – geloof ons hij blijft erg goed staan – en wil je geen krassen op je vloer? Zet je bokspop dan op een fitness tegel die je ook vaak ziet onder fitnessapparaten.