Bokshandschoenen voor kinderen kopen

Maat
Kleur
Merk
Maat
Kleur
Merk

Bokshandschoenen voor kinderen

Bokshandschoenen voor kinderen. Vechtsportwinkel denkt ook aan de kleintjes. Wij verkopen bokshandschoenen voor kids vanaf 2 OZ.

Je hebt de keuze uit de merken Adidas, Booster, Ernesto Hoost, Essimo, Joya en Legend.  Hierdoor biedt Vechtsportwinkel een ruime keuze in dit segment.

Ook voor kinderen is het belangrijk om kwalitatief goede bokshandschoenen aan te schaffen, die een goede bescherming bieden aan de handen, de knokkels en de polsen. Denk ook aan het gebruik van bandages (korte) om de bescherming en de veiligheid te optimaliseren en om te voorkomen dat de bokshandschoenen nat worden door de transpiratie.

Op Vechtsportwinkel tref je een ruime keuze aan in (kick)bokshandschoenen voor kinderen, een veertigtal verschillende modellen en kleuren van de merken Adidas, Booster, Ernesto Hoost, Essimo, Joya en Legend. De bokshandschoenen voor kinderen zijn er al vanaf 2 oz.

Maatadvies

Voor kinderen tot 4 jaar (15 kg) adviseren wij 2 oz. Voor kinderen van 4 tot 6 jaar (15 tot 25 kg) is ons advies bokshandschoenen van 4 oz. Voor kinderen van 6 tot 8 jaar (25 tot 40 kg) adviseren wij 6 oz. Voor kinderen van 8 tot 12 jaar is ons advies bokshandschoenen van 8 oz. en vanaf 12 jaar 10 oz.

Als je bij Vechtsportwinkel niet slaagt dan slaag je nergens voor een paar goede bokshandschoenen voor kinderen.