Karate artikelen kopen

Maat
Kleur
Gewicht
Merk
Maat
Kleur
Gewicht
Merk

Karate

Een compleet overzicht aan karate artikelen vind je op Vechtsportwinkel. Wij verkopen karatepakken, karatebanden, beschermers en karate accessoires. De beschermers bestaan uit scheenbeschermers, voetbeschermers, kruisbeschermers, karate handschoenen, karatevuistjes en karate polsbeschermers. Uiteraard verkopen wij diverse karate artikelen die WKF-approved zijn.

Vanaf 2020 (Tokyo) is karate een Olympische sport. De beoefenaar van de karatesport wordt een karateka genoemd. Deze sport vindt zijn oorsprong in Japan. Bij de karatesport ligt de nadruk op het gebruiken van stoot-, trap- en afweertechnieken. Binnen de karatesport worden verschillende stijlen beoefend. De belangrijkste stijlen zijn Shotokan met drie onderdelen te weten het Kihon (basistechnieken), het Kata (een set technieken die een gevecht tegen denkbeeldige tegenstanders uitbeeldt) en het Kumite (oefengevecht) en dan nog het Kyokushinkai. Deze laatste stijl wordt in een speciaal Kyokushinkai karatepak beoefend.

Op Vechtsportwinkel vind je alle karate spullen die je nodig hebt. En op werkdagen voor 15.00 uur besteld is verzending op dezelfde dag!