Resultaat 1–24 van de 114 resultaten wordt getoond

Bokshandschoenen kopen

Bokshandschoenen koop je bij Vechtsportwinkel. Ze worden gebruikt om zowel jouw handen als het lichaam van de tegenstander te beschermen. Daarnaast voorkomen ze nare blessures. Ze zijn dan ook onmisbaar tijdens je boksworkout! Bescherm je knokkels en handen en koop een paar goede bokshandschoenen. Denk ook aan de aanschaf van bandages, deze zijn onmisbaar bij jouw boks handschoenen. Bokshandschoenen zijn zowel in kunstleer als in leer verkrijgbaar. Uiteraard zijn de leren exemplaren duurzamer en sterker dan kunststof bokshandschoenen. Je hebt een zeer ruime keuze in bokshandschoenen, zowel voor dames en heren als voor kinderen van de merken Adidas, Booster, Ernesto Hoost, Essimo, Joya, King, Legend, TUF en Twins. Geniet van een optimale bescherming tegen blessures bij het stoten. De bokshandschoenen die wij aanbieden zijn sterk en van een hoogwaardige en duurzame kwaliteit. De bokshandschoenen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen voor bokstrainingen en voor bokswedstrijden. Wij bieden een uitgebreide beschrijving aan over het kopen van bokshandschoenen en Vechtsportwinkel geeft een duidelijk maatadvies. Kortom, met het uitgebreide assortiment aan bokshandschoenen op Vechtsportwinkel hoef je niet verder meer te zoeken.

WELKE MAAT
De maat van bokshandschoenen wordt uitgedrukt in ounces afgekort oz. Dit is een Engelse maateenheid welke uniform wordt gebruikt. De maten gaan met 2 oz. omhoog. De onderstaande maatadviezen kun je als richtlijn gebruiken om te bepalen welke maat bokshandschoenen voor jou geschikt is. Als je een bokstrainer of bokscoach hebt is het handig om hem of haar om advies te vragen.
In onderstaand overzicht staat de handomvang zonder bandages. De handomvang wordt gemeten onder de knokkels zonder duim. In de tweede kolom staat het lichaamsgewicht van de bokser of bokster. In de derde kolom staat het gewicht (de maat) van de bokshandschoenen en het maatadvies in oz. Hoe hoger het aantal oz., hoe zwaarder de bokshandschoenen en hoe groter de bokshandschoenen van binnen en van buiten.

Handomvang      Gewicht               Maat
14-17 cm              40-50 kg               8 oz
17-19 cm              50-60 kg             10 oz
19-22 cm             60-75 kg              12 oz
22-24 cm             75-85 kg              14 oz
24-26 cm             85-92 kg             16 oz
26 cm of meer    92 kg of meer     18 oz

KINDER BOKSHANDSCHOENEN
Uiteraard vind je bij Vechtsportwinkel tussen onze boks spullen ook kinder bokshandschoenen voor kids. Ze zijn er in 2 oz., 4 oz., 6 oz. en 8 oz. van de bekende merken Booster, Essimo, Ernesto Hoost, Joya en Legend.

Vechtsportwinkel een betrouwbare partner voor bokshandschoenen.