Ab Wheel & Ab Rollers kopen

Maat
Kleur
Gewicht
Merk
Maat
Kleur
Gewicht
Merk
No products were found matching your selection.

Ab Wheel & Ab Rollers

Op zoek naar een effectieve manier om je buikspieren (abs) te trainen? Kies voor onze Ab Wheels of Ab rollers. Zowel Ab Rollers als Ab Wheels zijn zeer efficiënte trainingsmiddelen voor de buikspieren.

De Ab Roller voor een strakke buik
Een Ab Roller kan het best worden omschreven als een beugel met een ronde vormgeving waarop je hoofd en handen rusten tijdens het trainen van je buikspieren. Door de bijzondere constructie van de ab roller wordt op een correcte manier de 'situp' uitgevoerd. Het voordeel van de Ab rollers is dat ze blessures en rugklachten tegengaan. Met de Ab Roller train je effectief je buikspieren zonder de rest van je lichaam te belasten. Kortom, een effectief trainingsmiddel en dat tegen een zeer aantrekkelijk prijs.

Ab Wheel – de buikspiertrainer voor gevorderden
De Ab Roller, ook wel buikspierwiel of buikroller genoemd, is een waanzinnig trainingsapparaatje voor een schijntje. Wat je kan bereiken met zo'n simpele buiktrainer is bizar. Het is een buiktrainer voor gevorderden maar ook als je wil starten om je buikspieren keihard en groter te krijgen is dit de oplossing. Een paar minuten per dag brengt je al dichter bij je sixpack! Hiermee rol je je letterlijk in vorm. Bekijk en koop ze op vechtsportwinkel. Wij hebben ze al rond de € 10,-.