Scheenbeschermers kickboksen kopen

Scheenbeschermers zijn onmisbaar bij het kickboksen. Voorkom blessures en kies uit onze uitgebreide collectie kickboks scheenbeschermers. In ons assortiment voeren wij alle top merken en bieden wij scheenbescherming voor zowel dames, heren als kinderen.
Maat
Kleur
Gewicht
Merk
Maat
Kleur
Gewicht
Merk

Scheenbeschermers kickboksen

Op Vechtsportwinkel vind je de beste scheenbeschermers en scheen/wreefbeschermers voor kickboksen. Scheenbeschermers en scheen- en wreefbeschermers zijn onmisbaar bij kickbokstrainingen en jeugdcompetities. Goede scheenbeschermers en scheen/wreefbeschermers beschermen de scheen of de scheen en de wreef en voorkomen blessures bij jezelf en je mede kickboksers. Door het dragen van scheendekkers tijdens de kickbokstraining voorkom je blessures en daardoor vermijd je herstelperiodes van blessures, waardoor je vaker kunt trainen. In ons assortiment tref je producten van top kwaliteit van merken zoals Adidas, Booster, Ernesto Hoost, Essimo, Top Ten, Twins, Joya, Queen en Legend.

Welke maat scheen- en wreefbeschermers?
In het algemeen kun je zeggen dat een scheen/wreef beschermer net tot iets onder de knie moet komen, zodat je je nog prettig kunt blijven bewegen. Bij een aantal productbeschrijvingen tref je maattabellen aan. Staat er geen maattabel bij het door jou gekozen product, houd dan onderstaande maatadvies aan.

  • XS voor kinderen
  • S voor grotere kinderen en kleine vrouwen
  • M voor vrouwen en kleine mannen
  • L voor grote vrouwen en mannen van gemiddelde lengte
  • XL voor grote mannen

Bij Vechtsportwinkel zit je goed voor de aankoop van jouw scheen/wreefbeschermers voor het kickboksen.